Courtneynak épelméjűségét kell bizonyítania

Vágólapra másolva!
A Nirvana együttes két élő tagja bírósági keresetével azt szeretné elérni, hogy Kurt Cobain özvegyének, Courtney Lovenak pszichiáteri szakvéleménnyel kelljen igazolnia épelméjűségét.
Vágólapra másolva!

A Nirvana együttes két életben maradt tagja, Dave Grohl és Krist Novolesic szerint Courtney Love "irracionális, egocentrikus és kezelhetetlen személyiség". A zenekar tagjai ezért azt kérték a bíróságtól, hogy kötelezzék pszichiátriai vizsgálatra Courtneyt. A szakvéleménytől azt várják a zenészek, hogy az majd kedvezően befolyásolja a Nirvana felvételek és dalok szerzői jogaiért vívott jogi küzdelmüket.

Courtney Kurt Cobain 1994-es öngyilkossága után örökölte meg férje részesedését a Nirvana Limited Liability Company nevű cégben. Love és a zenekar két tagja közt a kezdetektől komoly nézeteltérések támadtak. Az énekesnő-színésznő többek közt megakadályozta a több mint 120 órányi eddig még be nem mutatott Nirvana felvétel kiadását, és most a cég felszámolását tervezi.

A Love döntéseit bírósági úton támadta meg Grohl és Novolesic, akik a perrel azt szeretnék elérni, hogy Cobain özvegyét mentális problémái miatt alkalmatlannak nyilvánítsák a cég irányításában való részvételre.

Korábban:
Kiadják Cobain naplóját

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Nirvana albumaival