Elton John másságáról és vagyonáról

Vágólapra másolva!
Elton John kijelentette: azért költekezik olyan buzgón, mert nincs kire hagyja a pénzét - melyet egyedül meleg partnere, David Furnish örököl majd.
Vágólapra másolva!

A brit énekesről köztudott, hogy vagyonokat költ többek között képzőművészeti alkotásokra, vágott virágra és ruhákra.

"Nincs kire hagynom a pénzem, kivéve persze a partneremet. Sok pénzem van a bankban és van egyéb tulajdonom is, ezért aztán maximálisan próbálom kihasználni a lehetőségeimet" - mondta a sztár, aki egyébként tudatában van annak, hogy néha igazán meglepő dolgokat produkál.

"Évekkel ezelőtt vettem egy fehér Rolls Royce Phantom limuzint, azzal turnéztam Angliában, egy kicsit olyan volt, mintha akváriumban lennék - nem is tetszett annyira. Manchesterben aztán láttam egy csokibarnát, sötét üveggel, azt is megvettem, így már két egyforma típus volt. Rájöttem, hogy ez eléggé nevetséges, eladtam a fehéret és megtartottam a barnát"

Elton John boldog, hogy sikeres zenész lett, mert így nem kell titkolnia másságát. Az elvált énekes már jó ideje a kanadai David Furnish-el él együtt.

Másságáról a következőket mondta: "Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan pályán vagyok, ahol nyíltan kimondhatom, hogy meleg vagyok, és az emberek nagy része ezt el is fogadja. Ez nagyon nehéz a normális szakmákban dolgozóknak, no meg a vidékieknek.

Őszintén sajnálom azokat a művészeket és színészeket, akik nem elég magabiztosak, és nem vallják be nyíltan, melyik nemhez vonzódnak. Mindenkiben ott rejtőzik a félelem, főként a sportolókban.

Ne mondja nekem senki, hogy nincs egy meleg sem a sportcsillagok között, pedig én egyről sem tudok"


Korábban:
Gandalf is küzd az egyiptomi melegekért
Elton John rúzst reklámoz

Ajánlat:
Az énekes hivatalos honlapja

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Elton John albumaival