Furtado keményít a hangzáson

Vágólapra másolva!
Nelly Furtado, a bájos énekesnő, aki eddig leginkább kislányosan vidám fellépésével és színes klipjeivel szórakoztatta rajongóit, újabb hangzással próbálkozik. Második lemezén hiphopsztárokkal dolgozik majd együtt.
Vágólapra másolva!

Tegyük hozzá, nem is a lágyabb zenék híveivel. Nelly nemrégen vett fel egy közös dalt Missy Elliottal és a Rootsszal, s hamarosan stúdióba vonulnak Jurassic 5-val.

"Mindig is nyitott voltam a különböző zenékre. A hiphophoz is véletlenül kerültem közel. Bármi megtörténhet; lehet, hogy bemegyek a stúdióba Missyvel, és úgy döntünk, ami ott elkészül, az lesz a következő kislemezen.

Esetleg egy napon találkozom valakivel, akivel még ennél is csodásabb dolgokat csinálunk majd. Annyira kiszámíthatatlan az egész, hát ezért is imádom a zenét annyira" - mondta az énekesnő.

Nelly a készülő albumról azt mondta: "Alternatív pop lesz, nemzetközi hangzással. Alapjában véve nem változtak a zenekészítéssel kapcsolatos nézeteink. Nem törődünk a külvilággal, csak azzal foglalkozunk, amit a zenéből ki akarunk hozni."

A lemez megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen. Nelly azt mondja, nem siet. Valljuk be, nem is kell neki, sikere növekvőben van.

Ajánlat:
Nelly honlapja