Sir Paul McCartney márciusban nősül

Vágólapra másolva!
A Beatles legendás gitárosa, Sir Paul McCartney elárulta barátainak, hogy márciusban megnősül.A zenész és választottja, Heather Mills nem a sztároktól megszokott, nagyszabású és fényűző esküvőre készül.
Vágólapra másolva!

Paul McCartney úgy döntött, jobb, ha még az áprilisban kezdődő amerikai turnéja kezdete előtt kimondják az igent, és azt szerette volna, ha Madonnához hasonlóan a skóciai Skibo kastélyban rendezik meg az esküvőt. Ám menyasszonya rábeszélte egy jóval puritánabb menyegzőre.

"Az már biztos, hogy március, és mindannyian nagyon várjuk. Azt mondták, valami egészen egyszerű esküvő lesz, nem kötöttek dollármilliós szerződést különböző magazinokkal, annak ellenére, hogy érkeztek ilyen ajánlatok. Valószínű, hogy egy kis templomban házasodnak össze. Paul azt szeretné, ha ott lenne az egész családja, mert számára ez a legfontosabb" - mondta a sztár egyik barátja.

A harminchárom éves Heather egyébként maga is jeles közéleti személyiség, pályája modellkedéssel indult. Egy autóbalesetben elvesztette bal lábát, ennek ellenére sikeres maradt, hihetetlen teljesítményeiért kitüntette az angol miniszterelnök, sikeres üzletasszony lett, még Nobel-díjra is jelölték.

Korábban:
Négymillió dollár McCartney egyetlen fellépéséért

Ajánló:
Minden, ami Beatles