Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Moby műsort vezet az MTV-n

Vágólapra másolva!
A hétvégén startol az MTV-n a Senor Moby's House Of Music című műsor, aminek házigazdája bizony nem más lesz, mint a jól ismert békeharcos: Moby.
Vágólapra másolva!

Az új műsor szombatonként jelentkezik, pontosan délben kezdődik majd. Az MTV 100 százalék Mobyt ígér, a zenész saját magát filmezi, amint beszél, klipeket válogat, és egyáltalán hátteret képez önmagához.

Moby azt mondja, inkább az általa kedvelt, de kevéssé sikeres előadókat helyezi majd műsorában előtérbe. A Senor Moby's House Of Music nézői azért ne számítsanak a hatvanas évek nagy alakjaira, Moby nagyrészt újdonságokat ígér.

Az első adás nevezetesebb klipjei a következők lesznek: Goldfrapp: Pilots; Gorillaz: 19-2000; Liquid: Cavern és U.N.K.L.E.: Rabbit in Your Headlights.

Moby szokása szerint leginkább ahhoz fűzött kommentárokat, hogyan is érez a műsorral kapcsolatban.

"Azok a kedves emberek az MTV-nél adtak nekem egy félórányi műsoridőt., ahol olyan klipeket játszhatok, amilyeneket csak akarok. Ez elég jó, nem? Új és régi számokat is játszhatok, no meg hozzáférni az MTV archívumához is elég figyelemre méltó előny. A műsor címe Senor Moby's House Of Music, ami elegendő indok, hogy bárkit meggyőzzön, nem lenne szabad megengedni nekem, hogy bárminek is nevet adjak" - mondja.

Moby 18 című albuma nemsokára megjelenik. Az első klip felvételei már le is zárultak, még az is előfordulhat, hogy a We Are All Made Of Stars videóját maga Moby mutathatja be, saját műsorában.


Korábban:
Moby zárja a téli olimpiát
Moby az FBI-t és a CIA-t okolja

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről