Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hayes megsemmisítette a klipet

Vágólapra másolva!
Darren Hayes, a Savage Garden egykori frontembere megsemmisítette az együttes egyik videóklipjét, amelynek készítése 400 000 dollárba került.
Vágólapra másolva!

Az Insatiable című számhoz készült klip állítólag a legköltségesebb videó volt, amit Ausztráliában valaha is forgattak. Az együttes kiadójának szóvivője szerint azonban énekesüknek nem tetszett a kész mű, és ezért a hatalmas költségek ellenére újrakezdte a forgatást.

Amerikai hírforrások ezzel szemben azt állítják, hogy a klip megsemmisítését Hayes Egyesült Államokbeli kiadója rendelte el, mert nem voltak megelégedve a popsztár hajszínével.

Mióta kilépett a Savage Garden-ből, Hayes visszatért hajának eredeti szőke színéhez és meg is növesztette azt, így ma már szinte rá se lehet ismerni.

A hírforrás a Sony-tól így nyilatkozott: "Hayes adta meg a Savage Garden arcát, és a lemezcég azt igényli, hogy a közönség felismerje, hogy így össze tudja kötni az arcot a névvel. A videóklippen viszont úgy néz ki, mint ha egy szőke fickó énekelne, akit szintén Darren Hayes-nek hívnak."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről