Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Márió lemeze 70 ezer példányban kelt el

Vágólapra másolva!
Márió tovább hódít A harmonikás című albumával. A lemez immár tizedik hete áll a listák élén. Az énekes tegnap két díjlemezt is átvehetett, egy aranyat és egy platinát az eddig elkelt több mint 70 ezer példány után.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOMárió berobbant a lemezpiacra. Elsőként a Dáridóban hódított, amelynek ma már legkedveltebb sztárja, a lemezlisták éléről pedig már tizedik hete nincs aki leszorítsa.

Amikorra átvehette A harmonikásért járó aranylemezt, már platina járt neki.

"Erről álmodni sem mertem. Én már attól is boldog voltam, hogy életem nagy álma teljesült első lemezem tavalyi megjelenésével. Csodálatos, hogy ennyien voltak kíváncsiak rám," - mondta el Márió a díjak átvételekor.

Azt is elárulta, rajongóitól egyre több levelet kap. A legtöbben arra kíváncsiak, mit csinált, mielőtt megismerte a nagyközönség. Általában válaszol is a levelekre, megírja, hogy körbejárta a világot, és a nevét Olaszországban szerezte, ahol gondolás és virágárus volt.

Márió az idén új lemezt is készít. Mint elmondta, azon is lesznek majd örökzöld slágerek, de saját szerzeményeket is tartalmaz majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről