Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

<P class="MsoBodyText">Moby zárja a téli olimpiát

Vágólapra másolva!
Mostanra biztossá vált, hogy Sting fellépésével keződik és Mobyéval zárul február 24-én a Salt Lake Cityben megrendezett téli olimpia. Moby külön számot is írt az eseményre, melyet az olimpiai láng kioltásakor ad majd elő a XIX. téli olimpiát záró ceremónián.
Vágólapra másolva!

Arról is megállapodás született már, hogy Moby a dal elhangzása után teljes koncertet is ad majd a versenyben részt vevő sportolók tiszteletére. A hírek szerint Angie Stone együtt lép fel majd vele.

"Moby felkért, hogy vegyek részt a záróünnepségen. Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy egy színpadon lehetek vele."

Moby közben az 1999-es Play után új albumán dolgozik. A sorban hatodik lemez címe még nem ismert ugyan, de feltehetőleg "18" lesz.

Moby csaknem 100 új számot vett fel házi stúdiójában, de még nem tudja, melyikek kerülnek végül a lemezre. Persze semmi oka sietni, a Play sikere és bevételei után bőven van idő a pihenésre.

A cdnow értesülései szerint a We Are Made of Stars lesz az első single, amit kiadnak a születendő albumról, érkezése május környékén várható. Angie Stone az albumon is szerepelni fog majd, Moby ugyanis vele is felvett egy számot, a Jam For The Ladies címűt.

Becslések szerint a kezdő- és záróünnepséget világszerte összesen 3,5 milliárd ember nézi majd meg. Érdekesség, hogy a nyitóünnepségre az A kategóriájú jegyek még nem fogytak el, és online is megrendelhetők. Áruk potom 900 dollár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről