Natalie Appleton terhes

Vágólapra másolva!
Az egykori All Saints-tag Natalie Appleton felhagy eddigi zaklatott életvitelével, mivel gyermeket vár kedvesétől. A kedves pedig nem más, mint a Prodigy alapítója és lelke: Liam Howlett.
Vágólapra másolva!

Nat és Liam már évek óta együtt vannak és nagyon boldogok, hogy közösen nevelt kilenc éves lányuknak, Rachelnek, aki egyébként Natalie gyermeke, testvére születik.

Barátjuk így kommentálta az eseményeket: "A baba nem tervezett gyerek, de kellemes meglepetés. Mindenki nagyon örül boldogságuknak. Szeretik egymást mióta találkoztak, úgyhogy szerintem csak idő kérdése volt, hogy családot alapítsanak. Nat annak idején minden buliban benne volt, de most, hogy gyermeket vár, teljesen lenyugodott."

Persze akadnak, akik nem örülnek a hírnek. A nemvárt gyermek - talán egyedül - a Warnernek okoz bosszúságot, hiszen ismét el kell halasztaniuk Nat és testvére, Nicole közös albumát.

Tavaly Nicole volt a késlekedés oka, s szintén terhessége miatt. Akad még egy pár hasonlóság: az ő kedvese is Liam, és nem kisebb sztár. A született fiú apja ugyanis az Oasis énekese, Liam Gallagher.