<SPAN lang="HU" style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; mso-fareast-font-family: 'Ti

Vágólapra másolva!
A Dáridó szilveszteri különszámában láthatják utoljára a rajongók együtt minden idők legsikeresebb magyar lányegyüttesét, a Baby Sisterst.
Vágólapra másolva!

A nézők ugyan csak az év utolsó napján láthatják, valójában azonban a hét elején, a Dáridó udvarház színpadán, a szilveszteri műsor felvételén búcsúzott a Baby Sisters. Az, hogy befejezik, már rég nem volt titok, hiszen előzetesen bejelentették. Az is biztos, hogy nem azért került sor az elválásra, mert összevesztek volna. Gabi, Évi és Klári most is közös öltözőben készülődött, s együtt mentek a fodrászhoz és a sminkeshez is. Jókat nevettek, sőt a fináléra várva egymás mellett tapsoltak, csápoltak a Dáridó udvarház színpadán régi slágereket éneklő kollégáiknak.

A jó hangulat azonban nem változtat a búcsú tényén. Többé nem éneklik együtt sikerdalukat, a Szeresd a testem című számot. Öt év volt az övék, 1700 fellépés, négy nagylemez - ebből egy arany - tíz slágerlistás dal és tíz videóklip. Mint a menedzserük, Hajnal Gábor elmondta: ennyi volt és nincs tovább. Legalábbis egyiküknek, Klári ugyanis divatszalont nyitott. Utolsó fellépőruháikat már ő tervezte. Gabi és Évi azonban dalol tovább, szólókarrierbe kezdenek és önálló lemezt készítenek. Gabinak már meg is van az első dala, a valamikori francia sláger, a Voyage magyar változata.