Vágólapra másolva!
Június 25-én vár az éjszaka, amikor minden életre kelNyerj egy limuzinos VIP Party-t Medveczky Balázzsal a Múzeumok Éjszakájára
Vágólapra másolva!

Idén már 20. alkalommal rendezik meg az év legnagyobb és legnépszerűbb kulturális eseményét, a Múzeumok Éjszakáját! A Szent Iván napjához legközelebb eső szombaton – az év legrövidebb éjszakáján – koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal, valamint számos meglepetéssel várják az érdeklődőket közel 400 múzeumban országszerte.

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

A Múzeumok Éjszakája honlapján www.muzej.hu helyszín, időpont és programtípus szerint kereshetők az események, valamint mobilalkalmazás segíti a tájékozódást. Mindezeken túl az esemény Facebook -, és Instagram-oldalát is érdemes követni, hiszen a szervezők a rendezvényig hátralévő hetekben érdekességekkel, információkkal, játékokkal készülnek. Köztük az egyik legizgalmasabb a VIP Party limuzinnal és Medveczky Balázzsal, a játék során a Múzeumok Éjszakája Facebook-oldalán elég már egyetlen kérdésre helyesen válaszolni, hogy nyerjünk egy exkluzív, limuzinos utazást másodmagunkkal.

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Az éjszaka folyamán több izgalmas múzeumi helyszínre utaznak a győztesek, VIP tárlatvezetésre és különleges programokra Medveczky Balázs színművésszel, aki a Szegedi Nemzeti Színház tagja és egyebek mellett olyan magyar filmsorozatokból ismert, mint a Pepe, az Apatigris, a Tanár vagy a Drága örökösök. A helyes megfejtést kommentelők közül 3 nyertest sorsolnak, akik erre a kalandra magukkal hozhatnak egyvalakit, legyen az a párjuk, barátjuk, szülőjük, tanáruk vagy akár szomszédjuk. További részletek a játékról június 6. és 16. között a https://www.facebook.com/muzeumokejszakaja oldalon olvashatók.

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Rengeteg különleges programmal készülnek június 25-én (szombaton) az idei, immáron 20. alkalommal megrendezett jubileumi eseményre az intézmények, ami egyre trendibb a fiatalok körében is, hiszen évről évre egyre több fiatal is részt vesz a Múzeumok Éjszakáján. Ehhez egyebek mellett olyan programok is hozzájárulnak, mint a koncertek, divatbemutatók, rendhagyó tárlatvezetések híres emberekkel vagy a fényfestés.