Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hogyan lehet okosan megoldani a karácsonyi ajándékozást?

Vágólapra másolva!
Aki egy idegen bolygóról látogatna közénk, azt hihetné, hogy a karácsony a stressz, a bosszankodás, a sorban állás és a parkolóhely keresés ünnepe.
Vágólapra másolva!

Sokan vagyunk, akik évről évre, aranyvasárnapon a „Jingle bells” dallamára gondolatban térdre rogyunk a bevásárlóközpontban, és megfogadjuk, hogy jövőre máshogyan intézzük a karácsonyi ajándékok beszerzését. Pedig az embertelen tortúrát csupán azért vállaljuk, hogy szeretetünket olyan ajándékokkal fejezzük ki, amelyeknek szeretteink valóban örülnek. De hogyan valósítsuk meg, hogy az ajándék megvásárlása ne járjon sok nyűggel? Mitől lesz praktikus és személyes egyszerre? Mivel okozok igazán örömet? Nekünk van egy tippünk!

Forrás: AJI Studio

Az AJI ajándékkártyák igencsak megkönnyítik az ajándékozó életét, ugyanakkor megteremtik a lehetőséget a testre szabott, személyes, hasznos ajándék kiválasztására és célba juttatására. Az ajándékozó tetszőleges összeggel töltheti fel a szép plasztikkártyát, sokféle kártya között választhat, különböző üzenetekkel és vidám dizájnnal, majd igényes ajándékdobozban adhatja át. Az örömszerzés garantált, mivel a megajándékozott maga választhatja ki, hogy a számos elfogadóhely közül hol szeretné levásárolni azt. A lehetőségek szinte korlátlanok: ruházati cikk, könyv, sportfelszerelés, gourmet vacsora, műszaki cikk, lakberendezés, pihentető elvonulás, stb. Egy ilyen feltölthető ajándékkártyával övé a döntés és ezt élvezni fogja.

Az ország legnagyobb ajándékkártya választéka vár az ajikartyak.hu oldalon: vannak alkalmi kártyáik, amiket több helyen lehet használni, valamint ismert márkák saját ajándékkártyái is.

Oldd meg okosan a karácsonyi ajándékozást!

Bővebben: www.ajikartyak.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről