A legdrágább luxusajándékok karácsonyra

Infinity Q60 , luxus autó
The Infinity Q60 concept car is displayed during the press preview at the North American International Auto Show in Detroit, Michigan, on January 13, 2015. Some 20 manufacturers compete for the spotlight in a US auto market that has been a bright spot in a world where other economies are struggling to grow. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD / AFP PHOTO / JEWEL SAMAD
Vágólapra másolva!
Ha valami igazán drága ajándékot venne idén karácsonykor, vagy csak álmodozni akar róla, esetleg csak jóízűen felháborodna az árakon, akkor feltétlenül olvasson tovább. Mutatjuk, mi a trend, ha az ár nem számít.
Vágólapra másolva!

Napszemüveg

Egy nem akármilyen napszemüveg, egy Anna-Karin Karlsson modell igazgyöngyökkel kirakva potom 627.557 forintba kerül. Gyönyörű darab, igazi macskaszemeket kölcsönöz viselőjének. Ha kellő kifogást szeretnénk találni, hogy miért nem vesszük meg, hivatkozzunk arra, hogy csak fekete kerettel kapható a modell.

Infinity Q60

A-ból B-be eljutni csak elegánsan érdemes – erre tökéletes választás a limitált példányszámú, Infinity Q60 Neiman Marcus luxusautó. 50 darab készült belőle összesen ebből a 400 lóerős csodából. Az ára valamivel több, mint 18 millió forint, de mivel november 2-a óta foglalható, nem biztos, hogy még idén karácsonyra be tudjuk szerezni.

Forrás: AFP/Jewel Samad

Egy hét Angliában

Kipróbálná, milyen egy angol lord élete? Most megteheti, ha van rá 204 millió forintja. Ennyiért három angol kúria közül választhat, és a megajándékozott szerencsés hetedmagával egy hetet tölthet el a festői környezetben. Az Alnwick kastély 900 éves, ez már önmagában hívogató, ráadásul helikopter és SUV is jár a luxusingatlan mellé. De választhat egy 1540-ben épült, 14 ezer hektáros birtokot luxusautó gyűjteménnyel, vagy pedig a Bleinheim kastélyt a privátlakosztály-szárny használatával, szintén helikopterrel és különleges programokkal.

Alnwick kastély Forrás: AFP/robertharding/Adam Burton

Grammy Díj átadó

Ki ne szeretne egyszer részt venni a Grammy Díj átadóján? Mivel erre nem árulnak jegyeket, vagy jelöltnek kell lenni, vagy meg kell rendelni a szolgáltatást. A közel 146 millió forintért cserébe Beverly Hillben lakhat a megajándékozott másodmagával, akiket Rolls Royce-szal sofőr visz a díjátadóra. Végigsétálhatnak a vörös szőnyegen, körülnézhetnek a backstage-ben, és ha fejenként közel 290 ezer forintért még extra ajándékkártyát is vásárolunk, akkor azért cserébe Catherine Bloom segít megfelelő ruhát venni a nagy alkalomra. Ráadásként pedig ajándékba kapunk egy arany Gibson Les Paul '59 Reissue gitárt.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Privát repülő

Az idei év legnagyobb ajándéka egy COBALT VALKYRIE-X magánrepülő, aminek az ára 427 millió forintnak megfelelő dollár, ahogy a többi ajándékra, erre is a Neuman Marcus karácsonyi katalógusában bukkantunk rá. Rózsaszínes arany színe sem mindennapi. A gép 2017-re készül el, kategóriájában az egyik leggyorsabb gép, 230 mérföld per órával hasítja majd az eget. Gyönyörű, vajszínű bőrkárpit borítja az üléseket. Két év garanciát vállalnak rá. Külön kiemelik, hogy a csomagtér elegendő nagyságú a bőröndöknek, golf- és sífelszerelésnek is, valamint, hogy rengeteg időt spórolhatunk, ha egy ilyen csodával utazunk mindenhova.

Forrás: AFP/Christoph Schmidt