Ajándékötletek férjeknek és barátoknak

fehérnemű
Young woman lying on bed wearing bra
Vágólapra másolva!
Elege van az unalmas karácsonyi ajándékokból? Tudja, hogy a barátnője vagy a felesége legszívesebben a fejéhez vágná a huszadik parfümöt vagy tusfürdőt? Kitagadná, ha konyhai eszközzel lepné meg? Ha nincs ötlete, de szeretne nagy örömet okozni, íme, néhány tipp, hogy mit tegyen a fa alá, amivel remélhetőleg újra meghódíthatja a szívét!
Vágólapra másolva!

Csábítóknak

Fehérneműből soha nem elég! Cipőből sem, de azzal ne is kísérletezzen... Szóval irány a bolt, ahol különböző csipkecsodákat lehet venni. A 2017-es divatot a vad és szenvedélyes színek uralják majd. A színpalettán megtaláljuk a zöld, a kék, a fehér, a karamell szikrázóan fényes árnyalatait is, ezekből válasszon nyugodtan. Emellett pár száz forintért 24 részes tárolódobozt is vehet hozzá, így mindig kéznél lesznek majd a csábító darabok.

Forrás: AFP/Cultura Creative/Philipp Nemenz

Romantikusoknak

Nem nagyon találni olyan nőt, aki elutasítana egy kis kényeztetést, így a wellness szállodák, masszázsok biztos, hogy nyerő ajándéknak számítanak, ha a pénztárcája megengedi ezt a luxust. Vehet színházjegyet is, ami nem csak tökéletes ajándék, de egy életre szóló emlék is lehet majd a számotokra. Ha azonban alacsonyabb költségvetésből kell megoldania ezúttal a meglepetések beszerzését, akkor romantikus időtöltés lehet például szerelmeseknek Szolnoki-Szendrődi Judit és Gál László már sokszor ajánlott könyvjátéka, amelyben befejezetlen mondatok és szabadon alakítható grafikák vannak, melyek egyetlen egyéni és személyes történetté formálhatók.

Forrás: AFP/Caia Image / Science Photo Libra

Kreatívoknak

Nincs olyan nő, aki ne szeretné az apró csecsebecséket, és ellen tud állni a csillogó karkötőknek, fülbevalóknak. A boltok választékát valószínűleg párja is pontosan ismeri már, így a legnagyobb meglepetést egy saját készítésű ékszerrel okozhatod. Higgye el, nem ördöngösség! Némi damilra, színes gyöngyökre és egy kapocsra lesz csak szüksége, de ha elakadna, akkor a kreatív boltok eladói biztos, hogy mindenben segítenek. Higgye el, ha mással nem, a szándékkal biztosan sikert arat.

Forrás: 123RF

Vagányoknak

Nagyszájú, vagány csaj a párja? Vagy csak annak tartja magát? Hamar kiderül az igazság, ha igazi, kemény nőknek való élményajándékkal leped meg. Biztosan beválik a repülés, a rallyzás, vagy egy versenyautó-pálya kipróbálása, de a lövészet is remek ajándék lehet. Ráadásul közös élmény is, és az együtt töltött időnek a vagány csajok is örülnek, bár lehet, hogy nem mutatják ki. Ráadásul könnyen lehet, hogy a hölgy is hasonló ajándékban gondolkodik az ön számára, szóval lehet, hogy adrenalintól duzzadó lesz majd az ünnep!

Forrás: AFP/RIA Novosti/Alexei Danichev

Szendéknek

Jó ötlet lehet bármi, ami szép: és itt nem érvényes szabály, hogy porfogót nem veszünk. Vannak, akik imádják az egyszerűen csak önmagukért „szép" dolgokat, főleg, ha olyan körítéssel tálalja, hogy: „Te jutottál róla eszembe." Hihetetlenül jópofa és pozitív ajándék lehet a „florárium", vagy „palackkert": szűk nyakú üveg palackokba helyezett speciális táptalajra ültetett gyönyörű növénykék ezek, a szépség, az élet és a biztonság megtestesítői.

Forrás: 123RF