Mi is zöld lámpát adtunk az ünnepeknek

Apukáját kérte karácsonyra a kisfiú
Vágólapra másolva!
A bevásárlóközpontokban már elkezdtek villódzni az első karácsonyfák, és felcsendültek az ilyenkor kötelező, jól ismert dallamok. Mi sem akarunk lemaradni az ünnepi hangulat fokozásában, ezért idén egy komplett alrovattal készülünk a karácsonyra és a szilveszterre.
Vágólapra másolva!

Elindult az Origo ünnepi alrovata, ahol négy fő csapásirány alapján tálaljuk az idevágó cikkeinket. Ajándékvásárlási tanácsainkkal és tippjeinkkel azoknak próbálunk segíteni, akik teljesen el tudnak veszni a játékboltok roskadozó polcai előtt, vagy fogalmuk sincs, hogy a szokásos robotgép, bugyi, illaszer Bermuda-háromszögből milyen jópofa ötlettel tudnának kitörni.

Az Otthon menüpont alá kerülnek azok a cikkeink, amelyek a karácsonyt és szilvesztert járják körül, bemutatjuk például, hogy miért pont karácsonykor van karácsony, mi a különbség a Mikulás és a Télapó között, mit érdemes nézni a tévében az ünnepek alatt, és mit főzzön az, aki utálja az ilyenkor szokásos menüsort.

Forrás: Origo

A Máshol menüpont azoknak érdemes feltúrniuk, akik kíváncsiak rá, hogy a világ különböző pontjain, miként zajlik a karácsonyozás, valamint szívesen kiruccannának az ünnepekre a lakásuk bejgliszagú melegéből. A Díszítés alrovatunk témái is adják magukat, itt lesz minden, amit a karácsonyfánk és lakásunk felcicomázásáról tudni érdemes, de a Táfelspicc tippjeivel azok sem fognak csalódni, akik a konyhában szeretnék kiélni a kreativitásukat.

Kellemes olvasgatást és nagy kitartást az ünnepekre!