Kívánjon sms-ben boldog új évet!

szilveszter, újév, jókívánság
Vágólapra másolva!
A képeslapok és üdvözlőlapok sorsa leáldozóban van, mióta teret hódított magának a mobiltelefon. Ezért lustaságunkat előtérbe helyezve gyakran sms-ben küldünk köszöntést szeretteinknek. Az alábbi sms-csokorban a legnépszerűbb versikéket gyűjtöttük össze, melyekkel barátainkat, ismerőseinket szórakoztathatjuk ezen a mámoros éjszakán. BÚÉK!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

SMS-es:

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet!

Ilyenkor év végén nagy levegőt veszünk, magunk sem hisszük, de fogadalmat teszünk, én is megfogadtam valamit az este, nem köszöntök senkit idén SMS-be...

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, s jóra!

Naptárcsere napja van, üdvözöllek téged, legyen telibb naptárod, s mozgalmasabb éved!

Ivós-evős:

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!

Részeg vagyok, bezabáltam. Rosszul lettem, ki is hánytam. De mielőtt újra hányok: Boldog új évet kívánok!

Este van és üvölt a zene, testünk mozog, a sok pohár tele, nem kell ma dolgozni, mégsem pihenek, az újévi bulik már csak ilyenek...

Elsején, mikor kialszanak a fények,a detoxban akkor kezdődik az élet, kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked boldog új évet!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat, sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok boldogságot az új esztendőre!

Langy esőben, tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, és boldog új évet kívánok!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem. Ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!

Romantikus:

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog új évet kívánok!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Költözzön szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé a 2012-es évedet!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! Boldog új évet!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét! A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet. Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon!

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked boldog új évet!

Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság!

Új év hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog új évet!

Nemzetközi:

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Pikáns:

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!