Last minute apróságok háromezer alatt

Ajándék
Vágólapra másolva!
Vegyes összeállításunkban ötletes, pénztárcakímélő ajándékokat mutatunk, korra és nemre való tekintet nélkül. Persze mi is tudjuk, hogy az utolsó pillanatban legtöbbször a karácsonyi vásárok bódéiból vagy valamelyik non-stop nagyáruház polcairól válogatunk - ilyenkor leginkább arra törekedjünk, hogy valóban használható ajándékot tegyünk a kosárba. Viszont ha van még egy kis időnk, akkor keressünk fel különlegesebb boltokat.
Vágólapra másolva!

Lelegelhető képeslap
Csírázó képeslap, egyebek között az ünnepek utáni vitamindús nyerskoszt-diétához - csak reméljük, nem bántunk meg vele senkit. (Insitu, 2950 Ft)

Forrás: Insitu

Sünis nadrágpánt
Biciklis ismerősöknek nem nehéz ajándékot találni, a gatyaszár-beakadást meggátló, fényvisszaverő nadrágpántból például sosem elég. Hasznos meglepetés, ráadásul kreatívabb is, mint egy pár zokni vagy sál.
(MUSU, 1200 Ft)

Forrás: MUSU

Tervezgetőknek
Klasszikus, de praktikus ajándék a határidőnapló, talán ha ilyen szép míveset választunk, nem okozunk csalódást. Különösen ajánlott apró retikülökkel közlekedőknek, ugyanis még 10 centi sincs. Ebből kifolyólag persze olyannak ne adjuk, aki naponta átlag tíz mítinget és három koncertet zsúfol be az idejébe. (Paperblanks Micro, 2890 Ft - kapható például könyvesboltokban)

Forrás: Paperblanks

Fűszeres masszázstömb
A karácsonyi fűszerekkel illatosított masszázstömbnek inkább az eszmei értéke nagy, persze csak akkor, ha saját masszázst is mellékelünk a kis csomaghoz. (LUSH Merry Xmas masszázstömb, 2150 Ft)

Forrás: Lush

Mikulás bögre
Rendben, beismerjük, hogy ez a bögre elég közelről súrolja a hasznavehetetlen ajándék-kategória határait, mégis idekívánkozik, mert mi örülnénk neki. (Bigyóshop, 2450 Ft)

Forrás: Bigyóshop

Szőrmók jégkaparó
Bár az igazi kemény tél idén még várat magára, jégkaparóra minden autóban szükség van. Antont, a cuki jegesmedvét talán nem hagyjuk a kocsi tetején és a kezünk sem fagy le, miközben a szélvédőt kaparjuk a reggeli fagyban. (Butlers, 2990 Ft)

Forrás: Butlers