Csomagolás színesen

Csomag2
Vágólapra másolva!
A natúr, öko stílus után ma az élénk színekhez nyúltunk. Csomagolás selyempapírral és mikronfóliával.
Vágólapra másolva!

A színskála színeibe selyempapírral öltöztetheted a csomagokat. Előtte azért egy natúr csomagolópapírral vond be a dobozokat és arra kerüljenek dekorációként a színes darabok.

Forrás: Kreatív Hobby

Az egészet a selyempapírokhoz illő, kétszínű, drótszélű szalagokkal kösd át.

Forrás: Kreatív Hobby

Ezek a csomagok rendkívül mutatósak, elegánsak, ünnepiek. Ha Te is ilyen kinézetű ajándékokat szeretnél átadni Szeretteidnek, akkor különböző színű, fényes mikronfóliára lesz szükséged. A fényes mikronfóliával nagyon könnyű dolgozni - puha, könnyen kezelhető anyag, amivel dobozokat is bevonhatunk, de szaloncukrot és batyut is formálhatunk belőle. A szép selyemszalagból kötött nagyméretű masnik még elegánsabbá teszik az összhatást.

A színes, mintás csomagolópapírok kedvelőinek sem kell csüggedniük, ha esetleg úgy gondolnák, azokkal túl unalmas már a csomagolás.

Forrás: Kreatív Hobby

A barnás árnyalatú csomagolópapírhoz általában szintén barnás vagy arany szalagot szoktunk választani. Te azonban lépj egy merészet és idén kösd át egy hangsúlyos, élénk türkiz selyemszalaggal a csomagokat.

Forrás: Kreatív Hobby

Miként a baglyok és a pingvinek, úgy a színes, trendi drótok is nagy hangsúlyt kaptak idei ötleteink sorában. Drótból is számtalan dekorációt készíthettél velünk a hónap folyamán, most itt a következő alkalom, hogy újra kezedbe vedd őket. A szokásos módon becsomagolt dobozra ragassz három papírtekercset, de a középsőre előtte húzz egy drót gyűrűt.

Forrás: Kreatív Hobby

Ez az elgáns, hófehér-ezüst csomagolópapírba bújtatott doboz nem a papírja miatt különleges. A rétegezés is ad persze némi pluszt a csomagnak, a szokatlan azonban talán az, hogy a szalagos helyett az ékszeres ládikádba kell nyúlnod. Egy gyöngysorral vagy strasszlánccal átkötött csomag lehet az igazán különleges személyek igazán különleges ajándéka.

Design és styling: Drofti Melinda
Fotó: Szász Enikő
Szöveg: Laukó Brigi

Forrás: kreativhobby.hu,