Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Biciklis jótékonykodás

Bicikli
Vágólapra másolva!
Biciklis civilek várják az élelmiszeradományokat a budapesti Tűzoltó utcában, a csomagokat december 24-én juttatják el a rászorulóknak. Természetesen biciklivel.
Vágólapra másolva!

Szimpatikus kezdeményezés a Budapest Bike Maffia akciója: olyan rászorulóknak, hajléktalanoknak szeretnének közvetlenül segíteni, akik az alapvető élelmiszerekhez sem jutnak hozzá. Ha mi is csatlakoznánk, még nem késtünk el, az adományokat ma is várják a szervezők, a csomagokat pedig december 24-én, nevükhöz híven biciklivel juttatják el oda, ahol szükség van a segítségre.

Forrás:Mudra László [origo]

A Budapest Bike Maffia nem egy újabb hip-hop formáció, hanem egy nemrég létrejött civil szerveződés. A karácsonyi jótékony tekerés lesz az első akciójuk, a felajánlásokat a Tűzoltó utcai Tündérgyár nevű helyen gyűjtik, még ma is, délután öttől késő éjjelig. A szervezők leginkább alapvető élelmiszereket, konzervnyitó nélkül nyitható konzervet, csokoládét, kekszet, szőlőcukor, gyümölcsöket, tisztálkodási szereket várnak. A biciklis jótevők december 24-én indulnak el, hogy kézbesítsék a csomagokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről