Hova menjünk ma este? - Kemény technó és underground hiphop

Vágólapra másolva!
A kis péntek intézménye hála az égnek elég régóta működik Budapesten, és ezt az utóbbi időben már a programszervezők is észrevették: csütörtüök esténként a fővárosban nem sokkal kevesebb lehetőség van szórakozni, mint az "igazi" hétvégi napokon. Nézzük.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]Az Antropos évzáró partiján Kistehén lesz a Corvin tetőn (belépő: 900 Ft, kezdés kilenckor a Puszival). A nemrég szépen kibővített hajón Len Faki mutatja meg, hogy hol tart mostanában az elektronikus zenei gondolkodásban: húzós, kemény elektromos darabjai mellé a hazai ályáról Dork és Isu csatlakozik hozzá (belépő 1900 Ft, ezdés elvileg 23.00-kor, de a hazai partikat ismerve ez jelenthet 22.30-0.30-ig bármit).

A Dürer kertben ma hip-hop lesz a hazai underground krémjével (már ha a hazai hip hop esetében van értelme az underground megkülönböztetésnek: az áprilisban elhunyt Guru tiszteletére rendezett bulin az amerikából érezett, szintén Gangstarros Premier lesz a fő attrakció, mellette pedig Saiid az akkezdetből, norba a Kriminál Beatstől érkezik, a lemezeket meg Frequent, Rocksteady és györemix pakolgatják a háromezer forintos belépőért.