Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hova menjünk két ünnep között - 1. rész

Vágólapra másolva!
Első körben természetesen ajándékokat visszacserélni, vagy ha nagyon perverzek vagyunk, akkor katasztrófaturistáskodni, mert ilyenkor sok hipermarket készletét nem töltik újra, de még rendet sem raknak, úgyhogy elképzelhetjük, micsoda harcok folytak ott 24-én zárás előtt. Ha viszont ezzel megvagyunk, és még mindig van egy csomó időnk, akkor menjünk moziba, és nézzük meg ezeket.
Vágólapra másolva!

Ilyen az élet
Mi ez?
Laza romantikus vígjáték, pár pelenkával megbolondítva.
Miről szól?
Két karrieristának randit szerveznek a közös barátaik, ami tragikusan sikerül, de annyira, hogy a párocska egyik fele sem hívná föl a másikat soha többet. Viszont a közös baráti pár autóbalesetben meghal, és Hollyra és Ericre marad a feladat, hogy fölneveljék az árván maradt kislányt. Össze is kell költözni, naná.
Mikor nézzük?
Ha öt perccel a film vége után már csak egy pár nevetésre szeretnénk emlékezni, de arra nem, hogy min nevettünk. Ja, és ha el tudjuk viselni Katherine Heigl fejét. Merthogy ő az egyik főszereplő.

Forrás: [origo]

Szerelemről és más démonokról
Mi ez?
Gabriel Garcia Marquez regényének újabb feldolgozása.
Miről szól?
Sierva Maríát megharapja egy kutya. A lányt a Santa Clara-kolostorban helyezik el, mivel betegségét az ördög mesterkedésének tartják. A kolostorban ördögűzésnek vetik alá, ám a pap beleszeret a fiatal lányba.
Mikor nézzük?
Ha tetszett a regény. Ha nagyon tetszett a regény, akkor inkább ne, mert könyvben úgyis minden jobb. Vagy egyszerűen akkor, ha szeretjük a szépen kidolgozott, gazdagon díszített szerelmes történeteket.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről