Vágólapra másolva!
Minek örülne egy copfos négyéves karácsonykor? Naná, hogy annak, ha kedvenc mesehősei össze-vissza koriznának a jégen, miközben ő ünneplő ruhában ficereg a széken, pattogatott kukoricával a kezében. A jégshow-k - kiváltképp a Disney produkciók - nagy népszerűségre tettek szert nálunk is. Az idei karácsony sem múlhat el nélkülük: december 24. és 27. között hét előadásra válthatunk jegyet: ezúttal Mickey és Minnie négy másik mese világába repíti el a gyerekeket.
Vágólapra másolva!

Idén négy újabb csodálatos mese világába kalauzolja el a kicsiket és a nagyokat a Disney On Ice látványos műsora csaknem száz díjnyertes korcsolyázó segítségével. Az idegenvezető szerepét Mickey és Minnie egér tölti be a revüben, akik Ariel, a kis hableány vízi birodalmába, Szimba, az ifjú Oroszlánkirály földjére, Hawaii-ra, a mókás Lilo és Stitch lakhelyére, valamint Pán Péter és Hook kapitány örök harcának színterére, a Sehol-szigetre repítik el a nézőket.

A Disney jégshow-kat a Feld Entertainment nevű cég gyártja már 28 éve, természetesen a Disney stúdióval egyetértésben. Jelenleg körülbelül nyolc különbözű műsoruk fut az Egyesült Államokban és a világ más pontjain - például Magyarországon. Olyan helyekre jutott már el a jégshow, mint Egyiptom, ahol jég is alig van.

A Mickey és Minnie csodálatos utazása fantázianevű előadás nemcsak testközelbe hozza az eddig csupán rajzfilmen látott történeteket, hanem a zene és a jégtánc segítségével még varázslatosabbá teszik ezeket a meséket. A jégshow két főhősét és vidám kalandjaikat összesen hét alkalommal láthatjuk Budapesten, a Papp László Sportarénában december 24-27. között. December 24-én délelőtt tizenegykor, 25-én délután háromkor, 26-án tizenegykor is, háromkor is, illetve egy plusz időpontban, este hétkor. December 27-én pedig tizenegykor és háromkor kezdődnek előadások. Jegyek 2500-15000 Ft között kaphatók.