Vágólapra másolva!
A budapesti központú, üzleti jogi tanácsadással foglalkozó HP Legal ügyvédi iroda örömmel jelenti be Dr. Versics Réka partneri kinevezését 2020. január 1-i hatállyal.
Vágólapra másolva!

Versics Réka több, mint négy éve a HP Legal ügyvédje, aki elsősorban bankjogi és finanszírozási, valamint M&A és általános társasági jogi ügyekre specializálódott. Emellett jelentős tapasztalattal rendelkezik a versenyjog és az ingatlanjog területén.

Hajdu László, a HP Legal irodavezető ügyvédje a kinevezés kapcsán elmondta: „Örülünk, hogy Rékát partnerként fogadhatjuk irodánkban. Mióta 2015-ben csatlakozott a HP Legal csapatához, bizonyította, hogy valódi értéket jelent az iroda számára. Kiváló ügyvéd, aki széleskörű tudással rendelkezik a különféle üzleti tranzakciók jogi aspektusaiban.

Elkötelezettsége, lelkesedése és nagy munkabírása nagyban hozzájárult a HP Legal folyamatos sikereihez. Meggyőződésem, hogy Réka kinevezése segítségünkre lesz abban, hogy a HP Legal immár 11 éves, kiváló hírnevét fenntartsuk."

dr Versics Réka Forrás: Hajdu & Partners

Bátki Hanna, partner ügyvéd hozzátette: „Réka igazi csapatjátékos. Hiszek benne, hogy komplex üzleti tranzakciók lebonyolítására csak olyan ügyvédek alkalmasak, akik képesek csapatban dolgozni és együttműködni. Réka az utóbbi évek alatt csapatunk egyik legerősebb tagjává vált, amely kétségkívül indokolja partneri kinevezését."

Steven Conybeare, partner ügyvéd a kinevezés kapcsán megjegyezte: „Réka kiváló képességeit irodánk ügyfelei nagyra értékelik. Szívesen dolgoznak vele és kiemelik tehetségét, tudását, kitartását és pragmatikus szemléletét. Kinevezése lehetővé teszi az iroda számára ügyfél kapcsolataink további megerősítését és új lehetőségek kihasználását."