Linkajánló

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

http://trans.sote.hu/
A Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának honlapja. Megismerhetjük röviden a klinika történetét, jelenlegi feladatát, működési rendjét. Olvashatunk a klinika betegellátó és oktatási tevékenységéről, valamint a szervátültetésről a gyakorlatban. (magyar)

http://www.csodalampa.hu/csodalampa
A Csodalámpa Alapítvány honlapja. Az alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével az életveszélyes betegségekben szenvedő kisgyerek életét legalább néhány órára vagy napra gondtalanabbá tegyék. (magyar)

http://www.transalap.hu/
A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért közhasznú civil szervezetet honlapja. Az alapítvány célja a rehabilitáció, a szociális támogatás, a tájékoztatás és at ismeretterjesztés szervátültetésre váró, valamint szervátültetett emberek részére. (magyar)

http://www.trapilap.hu/
A Magyar Szervátültetettek Szövetségének honlapja. A Szövetség a sport mint fizikai rehabilitáció és a kulturális rendezvények mint lelki rehabilitáció mellett nagy hangsúlyt fektet az érdekvédelem területére is. (magyar)

http://www.szervatultetes.hu
A szervátültetések története, Magyarországi háttere, törvényi szabályozása, a szervátültetéssel kapcsolatos kérdések-válaszok. (magyar)

http://www.dnaftb.org/ygyh/pkd/treated_pkd.swf
Animáció a vesetranszplantációról és a dialízisről. (angol)