Semmit nem hagyna Bajnai lépéseiből a Fidesz

Vágólapra másolva!
Szerénység helyett őszintének kellett volna lennie csütörtöki beszédében Bajnai Gordon kormányfőnek Szijjártó Péter szerint. A Fidesz elnöki stábjának vezetője azt mondta, pártja kormányon azon lesz, hogy a jelenlegi kabinet lépései közül semmi ne maradjon érvényben.
Vágólapra másolva!

A Fidesz, ha kormányra kerül, homlokegyenest ellenkező gazdaságpolitikát fog folytatni, mint a mostani kormány - reagált Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtöki összegző beszédére Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. A Fidesz-vezetésű kormány szerinte azon lesz, hogy a jelenlegi kabinet lépései közül lehetőleg semmi ne lépjen érvénybe.

Szijjártó úgy fogalmazott: Bajnai Gordon szerénységében egészen odáig ment, hogy eredményesnek nevezte azt a válságkezelést, amelyet "az elmúlt egy évben műveltek". Pedig jobb lett volna, ha a szerénység helyett "az őszinteség kategóriájába pozícionálja magát" - mondta a fideszes politikus -, akkor ugyanis elmondhatta volna, hogy az elmúlt egy, illetve nyolc év, vagyis a Gyurcsány-korszak a katasztrófát jelentette Magyarország számára minden szempontból, a szocialista kormányok gazdaságpolitikája pedig csődöt mondott.