Jó kávéra szomjaznak a dolgozók

Vágólapra másolva!
Kényelmes irodai szék, jó kávé: ezek a legfontosabbak a fizetés után. A munkatársak megtartása érdekében sok cég babzsákokkal, csocsóasztalokkal teszi barátságossá az irodai környezetet, pedig a Nespresso által végzett kutatás szerint nem ezen múlik a dolgozói boldogság
Vágólapra másolva!
Forrás: Nespresso

A megkérdezettek a fizetés és a juttatások mellett az elsők között említették a jó minőségű és ingyenes kávét. Nem is meglepő: a felnőtt lakosság 93 százaléka kávézik, az évi közel 5 milliárd csésze elfogyasztott kávéból pedig 700 ezret munkahelyünkön iszunk meg.

„A jó légkör alapfeltétel: ahol hiányzik, onnan a kollégák is könnyebben szivárognak el, akár csapatostul” - mondja Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus. Ha a vezetés figyel , hogy a kávézáshoz minőségi feltételeket biztosítson, azzal figyelmet és törődést is kommunikál a munkatársak felé. Ez stabilitást, biztonságérzetet eredményez” tette hozzá.

Forrás: Nespresso

A Nespresso Professional újgenerációs irodai kávégépe, a Momento állandó, kiváló minőségű kávét készít és intuitív technológiai megoldásaival az üzemeltetési feladatokat is egyszerűsíti. A gépek azonnal felismerik a kávépárna típusát, és ahhoz illő kávérecepteket ajánlanak a felhasználónak. A hamarosan érkező telemetriai lehetőségek segítségével a készülék az adatokat - mint melyik a legintenzívebb kávézási időszak az egyes napokon, melyik kávé a legnépszerűbb - képes lesz tárolni és egy központi tárhelyre továbbítani. Így megkönnyíti a kávérendelést, lehetőséget ad a munkafolyamatok hatékonyabb újratervezéséhez.

A Nespresso Momento kávégépcsalád már hazánkban is elérhető, keresse a Nespresso Professional exkluzív disztribútoránál a Lyreco CE,SE Magyarországi Fióktelepénél.

Forrás: Nespresso