Problémái vannak a merevedéssel, a péniszének hosszával ?

Vágólapra másolva!
Résztvettünk egy konferencián, amelyen a tudósok bemutatták a különböző termékek hatékonyságát (hatástalanságát), amelyek a középkorú és az ennél idősebb férfiaknak segít a merevedési problémáik leküzdésében
Vágólapra másolva!

Minden 40 év feletti férfi (némelyek jóval előbb, némelyek sokkal később) ugyanazzal a problémával szembesülnek. Merevedésük már nem olyan mint régebben volt, ez gyakran a szexuális életük romlásához vezet, némelyeknél lehetetlenné tesz bármilyen szexuális aktivitást. A szexuális élet hiánya házasságon belüli problémákhoz vezethet, válásokhoz, megcsaláshoz vagy akár depresszióhoz is.

A piacot elárasztották a különféle termékek, amelyek ezt a problémát hivatottak megoldani, ezért is volt érdekes résztvenni a konferencián, vagyis megbizonyosodni arról, hogy ezek a termékek közül tényleg hat-e valamelyik, vannak-e és ha igen, akkor milyen mellékhatásaik vannak.

Az elején bemutatták a problémát – miért vannak egyáltalán merevedési problémák.

Forrás:

A konferencián olyan hihetetlenül sok ember vett részt, amely még a szervezőket is meglepte.

A férfi nemi szervek úgy működnek, hogy akkor jelentkezik a merevedés, amikor a test nagyobb mennyiségű vért küld beléjük, amely kitölti a három cilindrikus hengerét, amikor a cilindrikus testek megtelnek vérrel, egyidejűleg nyomni kezdik a pénisz vénáit, így a vér csak beáramlik a péniszbe, de nem távozik belőle ugyanolyan mennyiségben. Ezért a nemi szerv megkeményedik.

A középkorú és az idős férfiak problémája lehet az eleve gyengébb vérkeringés, kevesebb szexuális felizgulás, túlsúly és olyan gyógyszerek használata, amelyek negatívan hatnak a merevedésre.

A különféle termékeknél azt állítják, hogy a hatásukkal képesek fizikailag vagy a péniszbe áramló nagyobb vérmennyiség segítségével megkönnyíteni a merevedés elérését, amely emiatt még keményebb és hosszabb ideig tart. Megnéztük ezeknek a termékeknek a hatását és hatékonyságát.

Forrás:

Először bemutatták a péniszen végzett műtéti beavatkozást, vagyis a műtétet. Ezt a lehetőséget a férfiak, akiknek merevedési vagy egyéb problémája vannak, kis hányada választja, mert a beavatkozás nagyon nagy veszélyes, drága és ezzel egyidejűleg hosszú időre van szükség, a felépüléshez. Mivel a teremben senkit nem érdekelt különösebben az ilyen megoldás, nem is szántunk rá hosszabb időt.

A következő bemutatásra kerülő módszert a különböző tabletták jelentették, biztos látott már ilyen hirdetéseket. Némely tabletta felhasználó, mint pl. a Male Extra, jó eredményeket ért el, de a használatuk idején sok megkötés jelentkezik. A legnagyobb probléma, hogy a legtöbb tabletta hatása még mindig nincs teljesen leellenőrizve, javasolják, hogy a használatuk előtt konzultáljon a háziorvosával.

Mivel a legtöbb tabletta nincs egészségügyileg levizsgálva a lehetséges mellékhatásokat illetően komoly komplikációkat jelenthetnek, ha a test nem fogadja el őket. Az orvossal történő konzultáció nélkül nem kellene elkezdeni ezeket a tablettákat használni, mert nemcsak a pénzt dobhatja ki, hanem komoly egészségügyi problémákat is okozhat velük saját magának.

Forrás:

Az előadóhölgyek elmondták a saját tapasztalataikat is, amelyeket mi férfiak örömmel hallgattunk.

Leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja a merevedés, minél gyorsabb eléréséhez, a gélek használata, ezek közül is különleges és nagyon népszerű a férfiak között az Excite. Nagy előnyként említették azt a tényt, hogy nincs mellékhatása, európai termékről van szó, amely a felvitel után azonnal hat, ezért a legtöbb férfi közvetlenül a szexuális aktus előtt használja.

A szexuális aktus előtt a gél felvitele után, gyorsan felváltva jelentkezik hűtő és melegítő hatás, amely a péniszben lévő erek tágulásához vezet, ide a test nagyobb mennyiségű vért küld és így teljesen természetesen biztosítja a nagyon kemény merevedést és az aktus alatt a nagyobb péniszt.

Sok elégedett felhasználó a bizonyíték arra, hogy a gél hatékony, ezért a legjobb választás azoknak, akik szeretnék, ha még keményebb erekciójuk és még nagyobb péniszük lenne az aktus alatt. Kihangsúlyozták, hogy a gélt csak a hivatalos képviselő weboldaláról, a www.Excitepovecanje.com/hu –ról kell megrendelni, mert még nem vizsgálták meg a piacon megjelenő különböző hamísítványok hatásait.

Mindenki számára jól ismertek a különféle vákuumpumpák, mint pl. a Penomet. A fent említett termékekkel ellentétben úgy hatnak, hogy fizikailag biztosítják a jobb erekciót. A férfi belehelyezi a péniszét a pumpába, a nyomás segítségével nagy mennyiségű vért húz bele, majd a péniszre egy gyűrűt helyez fel, amely megakadályozza, hogy a vér kifolyjon belőle és így biztosítja a merevedést.

A termék negatívuma, hogy csak olyan hosszú ideig hatékony, amíg a férfi péniszén fent van a gyűrű, ez zavarja őket, mert a partner is láthatja ezt a segédeszközt. Ezzel együtt figyelmeztettek arra a tényre is, hogy a pumpa túlzott használatával erektilis diszfunkciót idézhetnek elő (lehetetlen tartós erekciót elérni).

Forrás:

A kezdeti szégyenlősség után a látogatók ellazultak és érdekes kérdéseket tettek fel és elmesélték nekünk a saját tapasztalataikat.

Az erekciós problémák leküzdésének legújabb módszerei a különféle tapaszok használata. A leghatékonyabbnak (a legtöbb összetevővel) az amerikai X-core tapaszokat tartják, amelyeket Szlovéniában is meg lehet vásárolni. Ezek a dohányzás elleni, nikotinostapaszhoz hasonlóan működnek, a férfi felragasztja a tapaszt a bőrére (a kar belső oldalára) és a szervezete a bőrön át kiszívja a tapasz ragasztójában lévő összetevőket, amelyek hatnak az erek tágulására és a péniszt nagyobb mennyiségű vérrel látják el.

Egy vagy több hónapos folyamatról van szó (a dobozban 30 tapasz van, amely egy hónapos használatra elegendő), ezért a végeredménynek a jobb/keményebb erekciónak és keményebb pénisznek kellene lennie. A felhasználók első reakciói nagy elragadtatásról számolnak be, de bizonyított az a tény is, hogy a tapaszoknak nincs semmilyen mellékhatásuk, ezért használhatják idősebb férfiak is.

Mivel az X-core tapaszoknak nincs semmilyen mellékhatásuk, javasolják mint azon ritka termékek egyikét, amelyet bárki biztonságosan használhat a z erekció javítására és a szexuális aktus alatt a pénisz méretének a megnövelésére. Külön kihangsúlyozták, hogy a piacon többféle tapasz is található, amelyek nincsennek leellenőrizve, ezért feltétlenül az X-coret kell megrendelni EZEN a hivatalos weboldalon.

https://confirmedorder.com/advert/a.php?uid=GJVDVA Forrás: Xcore

A konferencia végén összegezték, hogy minden férfi félelem nélkül kipróbálhatja az Excite gélt vagy az X-core tapaszt, a háziorvossal történő konzultáció után dönthetnek a Viagra vagy más tabletták mellett is, ha a háziorvos szerint ezek megfelelnek nekik. A vákuumpumpák használatát csak tapasztalt felhasználóknak javasolják, a műtéti megoldást csak végső megoldásként javasolják, amikor már semmi más nem hatékony és a háziorvos is ezt javasolja a komoly konzultáció után.

Hogy elkerüljük, a nem biztonságos weboldalakról vagy nem megbízható cégektől történő megrendelést, újra megadjuk az említett termékekhez való linkeket:

Gél az erekcióhoz: Excite

Tapaszok az erekcióhoz: Xcore

Vákumpumpa: Penomet

Tabletták: Male Extra

További információk és megrendelés: info@xcorepovecanje.com