Megnyílt a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

Vágólapra másolva!
A kibővült Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben megnyílt Budapest legújabb wellness paradicsoma, ahol 12 új medence közül választhatunk. A hegyoldalban lépcsőzetesen kialakított fürdőben minden korosztály megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.
Vágólapra másolva!
Forrás: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A sportolni vágyókat és úszásoktatásra jelentkezőket egy 25x33 méteres, két irányban kötelezhető versenymedence és egy 10x12 méteres tanmedence várja. A versenymedence alkalmas lesz kisszámú nézőközönség befogadása mellett úszóversenyek és vízilabda mérkőzések lebonyolítására is. Ezen a szinten egy finn és egy infraszauna is helyet kap.

Forrás: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A wellness részlegben 3, különböző hőfokú, élményelemekkel ellátott medence várja a pihenni vágyókat. A gyerekparadicsomban különleges sodrófolyosóval ellátott, vizes gyermek játszótér és egy foglalkoztató kuckó teszi teljes körűvé a családbarát szolgáltatásokat. A szaunavilág területe két oldalról is megközelíthető, egyrészt az épület felől, ez a téli használat miatt fontos, másrészt a parkolók felől, önálló megközelítéssel. A szaunavilágban helyet kap egy aroma szauna, ördög szauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás só fürdő, bioszauna, hideg- és meleg vizes merülő medencével, valamint 36 oC-os ülőmedencével. A panorámás külső teraszon egy különleges, lebegő 36 oC-os inox élménymedencéből csodálhatjuk a lenyűgöző környezetet. Az épület mellett egy kétpályás, egész évben használható csúszdapark is létesült.

Forrás: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A fürdő másik büszkesége egy Barcsay Jenő által készített mozaik, amely a lebontott újpesti fürdőből került át. A vendégek részére 120 db parkoló áll rendelkezésre.