A Premier Outlet akár 90%-os kedvezményekkel és ingyenes családi programokkal ünnepli születésnapját

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A Premier Outlet október 8-9-én ünnepli 12. születésnapját. Az outletközpont az ünnepi hétvégén vásárlási maratonnal és fedett helyiségekben megrendezett, ingyenes családi programokkal várja látogatóit.

2016. október 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap a Premier Outlet közel 90 üzletének többszáz világmárkája közül válogathatnak akár 90%-os kedvezményekkel a látogatók. A vásárlók a shoppingolás fáradalmait a SzépségPont ingyenes programjain pihenhetik ki: frissítő masszázson, géllakkozáson, kézápoláson, sminkelésen és sminktanácsadáson, állapotfelmérésen, fogászati szűrésen és sorselemzésen is részt vehetnek.

Forrás: Premier Outlet

Az ünnepi hétvége egyik nagy meglepetése, hogy ebben az évben a Premier Outlet Street Food Fesztivál színesíti programkínálatát, amelyen finomabbnál finomabb különlegességeket kóstolhatnak meg a látogatók. A születésnap alkalmából ráadásul íncsiklandozó muffinokkal is kedveskedik az outletközpont a velük ünneplőknek.

Persze a gyerekek sem fognak unatkozni: a kicsiknek ugrálóvárral, lufihajtogatással, arcfestőkkel készülnek a szervezők, és a lurkók Aprópoliszban, a világ első Playmobil játszóvárosában is kedvükre mókázhatnak. A szülinapi hétvégén az Aprópoliszban kedvezményesen lehet majd játszani.

Forrás: Premier Outlet

Október 8-án a négylábú kedvencek is reflektorfénybe kerülnek. A Premier Outlet állatmenhelyekkel együttműködve hívja fel a figyelmet az állattartással együtt járó felelősségre. A kitelepülő menhelyek gazdára váró kutyákat és macskákat hoznak magukkal. A kisállat-simogató mellett a látogatók tájékozódhatnak az örökbefogadásról, akár örökbe is fogadhatnak, sőt látványos kutyás bemutató és akadálypálya is várja az érdeklődőket. A szombati nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz. Az eseményen a Premier Outlet Thomas Breitling üzletének képviseletében jelen lesz Árpa Attila és Sasvári Sándor is, akik maguk is nagy állatbarátok.

További információ: