Verekedés volt egy balatonboglári étteremben

Vágólapra másolva!
Egy férfi az élettársával, valamint az ismerőseik együtt vacsoráztak egy balatonboglári étteremben, amikor az egyikük lement a teraszról egy pohárral. Az egyik pincér szólt neki, hogy a nő hozza vissza a poharat. Erre férfi meglökte és megütötte a pincért, a nő pedig poharakkal dobálta meg őket.
Vágólapra másolva!

A harmincas éveiben járó férfi és az élettársa 2023 júliusában egy balatonboglári étteremben vacsoráztak az ismerőseikkel. A társaságból az egyik nő rosszul érezte magát, ezért a poharával együtt lement az étterem teraszáról. Ezt észrevette az egyik pincér, aki megkérte a társaságot, hogy hozzák vissza a poharat. 

Emiatt összevesztek egymással, ami addig fajult, hogy a férfi meglökte és megütötte az egyik pincért, közben az élettársa poharakat és egy sótartót dobott a többi felszolgáló felé.

 Ezek után tovább fenyegetőztek, és többszöri felszólítása sem mentek el onnan. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a férfi és a nő ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje a férfit pénzbüntetésre, a nőt pedig bocsássa próbára.

Az Origo korábban megírta, hogy egy kínai étteremben több nőt is megvertek, Pécsen egy férfi vertek meg az egyik étteremben. Egy férfi részegen egy idegenre támadt rá Mezőcsáton egy étteremnél.