Új kommunikációs igazgatót nevezett ki a Fidesz

menczertamás, hollikistván
Hollik István utódja Menczer Tamás volt külügyi államtitkár lesz.
Vágólapra másolva!
Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök Úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok - jelentette be Menczer Tamás, akinek ezennel megszűnik államtitkári megbízatása.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás a közösségi oldalán bejelentette, hogy

az államtitkári munkát befejezem, ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetemért a jövőben is mindent meg fogok tenni. Köszönöm elődöm, Hollik István képviselőtársam, barátom munkáját!

Menczer Tamás szerint 

a régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni!

Leszögezte: Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz-KDNP!

Menczer Tamás 2015-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke, 2017-től a minisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára, 2018-tól pedig tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. Új megbízatása szerint ő a Fidesz új kommunikációs igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK