Szódagépet, robotporszívőt és sütőt is lopott egy nő - videó

Vágólapra másolva!
Egy nő közel két éven keresztül huszonegyszer lopott különböző üzletekből, szinte mindent elvitt, ami a keze ügyébe akadt. A nőnek azonban legtöbbször nem sikerült az üzletből kivinnie a lopott termékeket, ugyanis a biztonsági őrök tizenegyszer lebuktatták.
Vágólapra másolva!

2021.október 9. és 2023. május 8. között egy nő tizenhat boltból összesen huszonegyszer lopott. A tolvaj legtöbbször ruhájába vagy táskájába rejtette a lopott termékeket. A nő egy tatabányai üzletből nyolcszor lopott, onnan alkoholt, élelmiszert, szódagépet és robotporszívót lopott. Sőt még a multifunkciós sütőt is.

 Ezzel az üzletet 189.504 forinttal károsította meg.

2022. október 1-jén egy tatai üzletbe ment be a tolvaj nő, ahonnan ételt, kozmetikumokat, ruhákat lopott ugyanazzal a módszerrel, miszerint a táskájába rakta a lopott árut. A nő egy pár sportcipőt és két gyerek melegítőnadrágot akart magával vinni, amikről egy öngyújtóval égette le a lopásgátlót, majd azokat a hátizsákjába rejtette. 

A lopás értéke 75.383 forint volt.

Mivel a nő a rengeteg lopás miatt különös visszaesőnek minősül, ugyanis huszonegyszer próbálkozott a lopással, amiből tizenegyszer elkapták, ezért az ügyészég azt javasolja, hogy a nőt börtönbüntetésre ítéljék, valamint tiltsák el a közügyektől és kobozzanak el tőle 178.433 forintot.

2023. február 15-én a nőt a bíróság kifosztás miatt már korábban 2 év börtönbüntetésre ítélte.

Tatán egy nő tizenháromszor lopott ugyanabból a boltból. A kistarcsai tolvaj mindig lebukott mikor lopni akart. Pécsett egy anya a gyerekeit tanította lopásra. Egy tolvaj nő még a rúdporszívót is ellopta az egyik üzletből Kecskeméten.