Őrjöngő férfi tört-zúzott egy esztergomi kórházban

Vágólapra másolva!
Szombaton késő este egy fiatal férfi rossz hírt kapott az egyik családtagjáról, akit kórházban ápoltak. A férfi ezután őrjöngeni kezdett a kórházban. Megrongálta a berendezést, majd több orvosra és ápolóra is rátámadt, akik nem tudták megállítani a férfi ámokfutását.
Vágólapra másolva!

Egy 24 éves férfi, O.Róbert szombaton késő este egy esztergomi kórházban kezdett el őrjöngeni, mikor egyik közeli családtagjáról rossz hírt kapott. A férfi először ütni és rángatni kezdte a folyosóm lévő ajtót és felborított egy szekrényt. Azonban a férfi őrjöngése ezzel még nem ért véget. Megfogott két széket és kidobta az ablakon, majd kitépte a falból az egyik radiátort elemét. 

Az őrjöngő férfi ekkor már annyira dühös volt, hogy a kórházi személyzetre is rátámadt. 

Először egy ápolóra és egy betegszállítóra támadt, majd egy orvos sietett a kollégái segítségére, de a férfi ütni kezdte, sőt még a biztonsági őrrel is összeverekedett.

 A bántalmazott kórházi dolgozók közül ketten súlyosan és ketten pedig könnyebben sérültek meg. 

Az őrjöngő férfit csak sokkolóval tudták megállítani az esztergomi kórházban
O.Roland mindent borított ami az útjába került. 
Fotó: Police.hu

A 24 éves férfi tombolásának az esztergomi rendőrök vetettek véget, akik a férfit csak sokkolóval tudták megállítani. Miután O.Róbert ámokfutása véget ért megbilincselték  és a rendőr-kapitányságra vitték, ahol kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását. 

O. Róbertet rongálással, súlyos testi sértéssel és annak kísérletével, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsítják. Az utóbbi miatt akár öt év börtönbüntetést is kaphat. 

December elején egy veszprémi kórházban őrjöngött egy férfi. Egy részeg borsodi nő olyan dühös volt, hogy több rendőrre is rátámadt. Néhány éve szintén a rendőröknek kellett megfékezniük egy békéscsabai kórház ámokfutóját.