Megtámadták a Fidesz szegedi irodáját

Vágólapra másolva!
A Fidesz szegedi irodájának pont a Fidesz feliratú üvegét törték be. Ebből is egyértelműen kiderül, hogy nem véletlen baleset, hanem szándékos rongálás történt.
Vágólapra másolva!

A Délmagyar tájékoztatása szerint az irodánál rendőrök helyszíneltek, az ügyben pedig vizsgálat indult.

Fotó: Karnok Csaba - Délmagyar

A dollárbaloldal hecckampánya ismét célt ért, hiszen szombat hajnalban már sokadjára követtek el fizikai támadást a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodája ellen. Most épp nem veszélyeztettek emberi életeket, mint legutóbb, de az anyagi kár így sem elhanyagolható.

- írja közleményében a Fidesz.

A Fidesz szegedi irodáját nem először támadták meg – írja a Mandiner.

Két éve egy férfi betörte az épület ablakát, bemászott, majd Molotov-koktélt dobott el az épületben, amivel tüzet okozott. A lángokat a kiérkező rendőrök oltották el. Az elkövetőt a helyszínen elkapták, majd eljárást indítottak ellene.

De nem a szegedi Fidesz-iroda az egyetlen az országban, amit megrongáltak.

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája február elején. Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője meg is nevezte a tatabányai baloldal által jól ismert aktivistát. A támadás utáni tatabányai közgyűlésen Bereznai Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy a baloldali polgármester, Szücsné Posztovics Ilona egyik emberét letartóztatták.

Kocsis Máté akkor azt közölte: "Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.“