Megölte ismerősét egy férfi, mert az egy pohárral fejbe dobta

Vágólapra másolva!
Egy férfi a családjával egyik rokona névnapját ünnepelte, mikor részegen elaludt az udvaron. Akkor egyik ismerőse bement a kertbe, ahol az alvó férfitól cigarettát akart kérni, majd mikor az nem adott neki, fejbe dobta egy pohárral. A részeg férfi annyira dühös lett, hogy halálra verte ismerősét.
Vágólapra másolva!

Két éve, szeptemberben egy férfi a családjával a testvére névnapját ünnepelte. Közben lerészegedett és a ház udvarán egy asztalra borulva elaludt. Eközben az egyik ismerőse, aki szintén részeg volt, a nyitott kapun bement az udvarra, ahol az alvó férfitól cigarettát kért, de az nem adott neki. Emiatt az ismerős hátulról egy pohárral fejbe dobta a részeg férfit, 

aki ezért felugrott az asztaltól és ököllel elkezdte ütni ismerősét, majd egy széket is hozzá vágott, aki az ütések miatt a földre esett.

 Az esés miatt a férfi ismerőse beverte fejét a talajba.

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

A férfi ismerősét a bántalmazás után kórházba vitték, de a kezelések ellenére meghalt.

A bíróság a többszörösen visszaeső férfit halált okozó testi sértés miatt 7 év fegyházra ítélte. A férfi és a védője fellebbezett a döntés ellen. Másodfokon a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a Szegedi Ítélőtábla hagyja helyben az első fokú ítéletet. 

 

Esztergomban egy férfi halálra verte szomszédját. Szegeden egy férfi a barátnőjét verte halálra. Két férfi addig ütötte ismerősét Hajdúnánáson, amíg az meg nem halt.