Megfenyegette az Origót Magyar Péter, kommentálta az egyik cikkünket

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter kétes hátterű üzletemberrel lépett szövetségre
Fotó: Havran Zoltán
Vágólapra másolva!
Magyar Péter nehezen tudja kezelni az indulatait, ezt most ismét bebizonyította. Egyik szombati cikkünkön annyira felhúzta magát, hogy egyenesen Gyurcsány Ferenc szavaival fenyegette meg lapunk munkatársait. Gyáván, kommentben.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról a szombati cikkünkben írtunk, Magyar Péter vagy pszichopata, vagy más pszichés gondokkal küzd. Erről szól a Kontextus Hal Melindával készített interjúja, amelyben a klinikai szakpszichológus Magyar Péter személyiségét elemezte. 

A kérdéskör minden bizonnyal sokakat érdekel, hiszen mégiscsak egy olyan személy tör vezető politikai szerepre, aki nem is olyan régen még megverte, megalázta a feleségét. Mint az köztudott, Varga Judit a Frizbi TV-nek adott interjújában közel két órán keresztül mesélt az őt ért házastársi atrocitásokról: volt férje hogyan vágta neki az ajtónak terhesen, hogyan járkált fenyegetőleg egy késsel a kezében és hogyan zárta be egy szobába őt. 

Nem kell tehát különösebben magyarázni, hogy egy nagy elérésű online portál miért foglalkozik a témával. Magyar Péter eddig is nehezen viselte a vele szemben megfogalmazott kérdéseket, kritikákat, de most a megszokottnál is jobban bepöccent. Annyira, hogy egyenesen Gyurcsány Ferenc korábbi, hírhedtté vált mondatával fenyegette meg az Origót. Munkatársaink kirúgását kilátásba helyezve azt írta közösségi oldalunkon a posztolt cikk alá, hogy   

nem kell félni, nem fog fájni.

Fotó: Facebook

Emlékezetes, 2006-ban az első gazdasági megszorító csomag bejelentésekor Gyurcsány Ferenc szó szerint ugyanezeket a szavakat használta. 

Ez onnan nézve nem meglepő, hogy Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc egy politikai körbe tartoznak. Mai hír, hogy a baloldal vezetője bevetette a Márki-Zay-trükközést, ugyanazt játsszák el, mint korábban a hódmezővásárhelyi polgármester esetében.