Magyarország békéjét és biztonságát csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni

Orbán Viktor Bosznia-Hercegovinában, OrbánViktor, 2024.04.05.
Banja Luka, 2024. április 5. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Milorad Dodik, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke négyszemközti megbeszélésükön Banja Lukában 2024. április 5-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Magyarország békéjét és biztonságát csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb Facebook-videójában.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás kommunikációs igazgató a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy arra a kérdésre, hogy mikor ér véget az orosz-ukrán-háború, a magyar kormány azt mondja, hogy azonnal véget kell vetni ennek a háborúnak, de a háborúpártiak szerint addig kell folytatni, ameddig Ukrajna győz.

Az igazgató véleménye szerint Ukrajna nem fog nyerni, így senki sem fog nyerni. És sokan meghalnak. Az eszkaláció veszélye óriási.

A kormánypártok békét akarnak, a baloldal viszont háborúpárti, és mindent végrehajtanak, amit a külföldi támogatók rájuk bíznak.

Menczer Tamás szerint

Magyarország békéjét és biztonságát csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK