Magyar Péter most Kocsis Mátéról hazudott

magyarpéter
Magyar Péter
Vágólapra másolva!
Magyar Péter Kocsis Mátéról terjesztett valótlanságokat egy baloldali propagandalapnak. A Fidesz frakcióvezetője a diplomáját is bemutatta.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter a volt indexesek propagandaoldalának azt állította Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről, hogy ő arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté „nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni”. 

A Mandiner kérdésére Magyar mindössze azt válaszolta: 

4.50-es eredménnyel végeztem 5 év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollegákat. MP”

Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét is megkeresték az ügyben, akitől megtudták: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták oda. A Fidesz frakcióvezetője Magyar Péterrel ellentétben diplomáját is elküldte, ezt az alábbiakban tudják megtekinteni:

Kocsis Máté diplomája