Liberálisként coming outolt Magyar Péter - videók

magyarpéter
Magyar Péter Rangos Katalinnak vallott liberális nézeteiről.
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Magyar Péter bevallotta, hogy ő valójában liberális, és a maoista Demszky Gábor volt a példaképe. A balliberális fészek a Spinoza-házban - korábban Márki-Zay Péter is itt parádézott - azt is mondta, hogy 2022-ben a Kétfarkú Kutyapártra akart szavazni. Az agresszív exférj korábban azt hazudta, hogy jobboldali.
Vágólapra másolva!

Liberális világnézetéről vallott a Spinoza-ház vendégeként az agresszív-bántalmazó Magyar Péter egy a Medgyessy-Gyurcsány-kormányok alatt vezető pozícióban lévő baloldali propagandistának. A zsaroló exférj elárulta: 

alapvetően liberális embernek vallja magát, azonban mivel ezt a műsort felveszik, úgy véli ezt nem kellett volna mondania.

Magyar később elárulta: már nyolcéves kora óta követi a politikát, tízévesen az SZDSZ főpolgármesterét ábrázoló Demszky-plakátok voltak az ágya mellett. Magyar korábban azt hazudta, hogy jobboldali-konzervatív, miközben a baloldali-maoista Demszky volt a példaképe.  

Mindezek mellett nagyon betegesnek tűnik, hogy egy 10 éves gyerek falán egy politikus képe lóg. Normális esetben egy 10 éves fiúnak a szobájában sportolók, énekesek vagy éppen színészek vannak a falon. 

@szarvasszilveszter

Magyar Péter bevallotta, ő bizony liberális.

♬ eredeti hang - Szarvas Szilveszter

Demszky Gábor kapcsán érdemes emlékeztetni arra, hogy a rendszerváltás előtt maoista, szélsőbaloldali nézeteket vallott. 1972-ben egy szélsőbaloldali maoista szervezkedésben való részvételéért és a rendszert balról bíráló 1919-es tanácsköztársaságot éltető megemlékezés miatt egy évre kizárták az egyetemről és a KISZ-ből.  

Mao-Ce Tung a vezetése alatt több tízmillió embert ölt meg Kínában.

Magyar Péter számára tehát egy ilyen ember (Demszky Gábor) a példakép, akinek a képét kitette a falára. 

Magyar Péter egyébként az is bevallotta, hogy a 2022-es országgyűlési választáson ő maga a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra akart szavazni, csak a gyerekei behúzták helyette a Fideszre. Ez is világos bizonyítéka annak, hogy az exférj valójában baloldali, liberális.

Magyar Péter mindig is baloldali volt, bármit is hazudott korábban

Magyar Péter a hazudozásai ellenére soha nem volt jobboldali. Nem véletlenül bukkan fel mellette egyre több baloldali politikus, közéleti személy.  Március 15-én a Magyar Péter által szervezett rendezvényen például színpadra lépett Nagy Ervin RTL-es sorozatszínész, az eseményre érkezőket a nyíltan kormányellenes Koncz Zsuzsa dalaival várták. Ott volt a programon Epres Attila színész is, aki nemrég egy interjúban a magyarokat primitív néphez hasonlította, amelynek „elég, ha jut kenyérre, nem vágyik a szabadságra”, és a borderline személyiségzavarhoz hasonlította Magyarország mentális állapotát. Mindezek mellett még gyávasággal is megvádolta a magyarokat.

Később pedig kiderült, hogy Bárándy Péter lett az ügyvédje az agresszív Magyarnak. Mindez persze nem meglepő, hiszen teljesen nyilvánvaló, nem véletlenül baloldali politikus-ügyvédet választott. Bárándy Péter egyébként 2002-2004 között volt igazságügyi miniszter, az MSZP-SZDSZ kormányzása alatt.

Magyar Péter tíz legnagyobb hazugságát itt gyűjtöttük össze.