Fiatal lányt támadott meg egy férfi az egyik miskolci villamoson

Vágólapra másolva!
Egy fiatal lány utazott az egyik miskolci villamoson, amikor egy férfi odament hozzá és zaklatni kezdte. A lány zenét hallgatott, igyekezett nem foglalkozni a férfival, akit azonban ez még jobban feldühített és lökdösni kezdte. A lányt végül egy szolgálaton kívüli rendőr mentette meg.
Vágólapra másolva!

Egyre több az arról szóló bejegyzés az egyik közösség oldalon, hogy a miskolci villamosokon zaklatják az embereket, gyakran gyerekeket. Legutóbb egy anya posztolt arról, hogy a tinédzser lányát egy részeg férfi zaklatta a villamoson. Sokan utaztak rajta, mégis hagyták, nem tettek semmit. 

„Tegnap este a Tiszairól Diósgyőr felé tartó villamoson egy részeg férfi zaklatta a lányomat. Bár ő hozzá sem szólt, be volt dugva a fülhallgatója és zenét hallgatott, a férfi mégis őt szúrta ki magának.” - mondta a Borsnak az anya. Elmondása szerint a férfi kitépte a lánya füléből a fülhallgatót, majd ordibálva szidta. 

Képünk illusztráció 
Fotó: Balázs Attila / MTI/Balázs Attila

A lányom halálra rémült, még sosem történt vele ilyen, meg sem mert szólalni. A részeg azonban tovább folytatta a zaklatást és az, hogy nem válaszolt neki még jobban feldühítette. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy bár többen is látták mi történik, senki sem kelt a lányom védelmére.

 - mondta a nő. 

A férfi ezek után lökdösni kezdte a lányt, aki sírni kezdett. Amikor a helyzet már fokozódott, egy szolgálaton kívüli rendőr segített a lánynak. 

„Egy kedves, magas, ősz, középkorú férfi lépett a lányom mellé és közölte a zaklatóval, hogyha azonnal nem fejezi be a kötekedést és nem száll le a következő megállónál értesíteni fogja a rendőrséget és komoly következményei lesznek annak, amit éppen csinál. A férfi természetesen ekkor már nem volt olyan bátor, mint előtte” – tette hozzá a nő. 

A részeg férfi elment onnan, majd a következő megállónál leszállt a villamosról. A nő szerint több olyan emberre lenne szükség, mint a rendőr, aki megmentette a lányát. Most szeretnék megtalálni és megköszönni a segítséget, mert neki köszönhető, hogy nem történt baj. 

Az Origo megírta, hogy korábban egy pedofil egy fiatal lány combját fogdosta az egyik miskolci villamoson. Egy másik miskolci férfi a mostohaunokáját zaklatta szexuálisan, egy 19 éves férfi pedig intim képekkel zsarolt egy kislányt Miskolcon.