Élettárs, apa és barátnő feldarabolt holttestét találták meg

Vágólapra másolva!
Zalaegerszegen egy bejelentett elásott holttest közelében egy másik, elásott és feldarabolt holttestet is találtak. Mint kiderült, egy férfi próbált így megszabadulni az élettársa holttestétől, miután halálra verte. Nem ő volt az első, aki így akarta megúszni a gyilkosságot. Egy ózdi férfi az apja maradványait oldotta fel kénsavban, egy magyar nő pedig telekocsival hozta haza a barátja feldarabolt testét Bécsből.
Vágólapra másolva!

Nem tudta eltüntetni a holttestet, ezért feldarabolta 

A rendőröket március elején értesítették arról, hogy egy férfi elásott holttestét találták meg Zalaegerszegen, a szennyvíztelepnél. A rendőrök ezek után gyorsan elfogták a férfi gyilkosait. 

Miközben a szennyvíztelepnél helyszíneltek, találtak egy másik, női holttestet is elásva március 19-én.

 

Fotó: Police.hu 

A rendőröknek ebben az esetben is sikerült gyorsan azonosítaniuk a gyilkost. A gyanú szerint egy 49 éves férfi féltékenységből olyan brutálisan megverte az élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A gyilkos ezek után úgy akarta eltüntetni a holttestet, hogy takarót és egy matracot tett rá, majd felgyújtotta. A test azonban nem égett el, ezért a Zala folyóba dobta, a sodrás nem vitte el. Ezek után a maradványokat plédekbe csomagolta és újra meggyújtotta. Órákon keresztül égett, de ez sem volt elég. 

A férfi ekkor egy recés késsel feldarabolta a maradványokat, beletette azokat egy bevásárlótáskába és elásta. 

A rendőrök elfogták a 49 éves férfit és halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. 

A szomszédok hívták a rendőröket a szag miatt 

Egy férfi az apjával együtt költözött vissza Magyarországra, miután évekig Angliában élt. 2020-ban a koronavírus miatt két hétig karanténban kellett lenniük az ózdi otthonukban. Ebben az időszakban többször is vitatkoztak egy egymással. 

A karantén végén megbeszélték, hogy együtt fognak italozni. Közben azonban megint összevesztek egymással, az apa egy kalapáccsal fenyegette a fiát. 

Verekedni kezdtek, a férfi többször megütötte az apját, majd a megszerzett kalapáccsal halálra verte. 

Azért, hogy eltüntesse a holttestet, az interneten rendelt kénsavat és hordót. Az addig a kamrában tartott holttestet feldarabolta egy fűrésszel, majd a maradványokat feloldotta a kénsavban. A környéken azonban olyan erős volt a szúrós szag, hogy a szomszédok kihívták a rendőröket, akik elfogták a gyilkost. A férfi beismerő vallomást tett. 

Az anyja is segített neki 

A Bécsben élő nő, P. Szilvia prostituáltként dolgozott. Úgy ismerkedett meg egy tunéziai migránssal, hogy a kuncsaftjainál aludt. Egy ideig boldog volt a férfi mellett, azonban később már tehernek érezte a migráns féltékenységét. 

A nő közben úja beszélgetni kezdett a volt barátjával és eldöntötte, hogy vele akarja újra kezdeni az életét. A tunéziai férfival azonban nem akart szakítani, ezért eldöntötte, hogy inkább megöli. 2021 februárjában egy buli után együtt mentek haza a férfi bécsi lakásába, ahol a migráns szexelni akart, a nő azonban nem.

 P. Szilvia ekkor elővett egy bicskát és nyakon szúrta a férfit, majd el is vágta a torkát a verekedés után.

 Ezek után elvette a férfi pénzét és elmenekült. 

Másnap a pénzből vett fűrészt, vegyszereket és bőröndöket. 

Visszament a lakásba, ahol feldarabolta a holttestet, a maradványokat beletette a bőröndökbe, majd telekocsival hazautazott Jászladányba. Az otthonukban a kamrába vitte a bőröndöket. 

Fotó: Police.hu 

Az anyja is segített neki, sósavat vett egy helyi üzletben, majd bérelt kocsival elvitték a maradványokat Jászalsószentgyörgy határába. Ott egy öntözőcsatornánál kitették a zsákokat, leöntötték sósavval majd otthagyták. A maradványokra játszó gyerekek találtak rá. 

Enni is akart a feldarabolt holttestből 

Egy magyar nő Rácalmáson élt, majd Bécsbe költözött ahol alkalmi munkákból élt. Nehezen jött ki a fizetéséből, ezért egy szállón lakott egészen addig, amíg meg nem ismerkedett egy osztrák férfival, Alfred U.-val. Kényszerűségből a férfihoz költözött, mert elfogyott a pénze. 

Később, 2018 áprilisában a 63 éves férfi víkendházában voltak a Fertő-tónál, amikor a férfi meggyilkolta és feldarabolta a nőt. Elmondása szerint azért ölte meg, mert nem akart hozzáérni és ki is nevette. 

A gyilkos a holttestet feldarabolta, és egy részét lefagyasztotta, hogy később megegye. 

 

Fotó: AFP

A gyilkos úgy bukott le, hogy egy horgász megtalálta a fej nélküli holttestet. Később a többi maradványt is megtalálták, amiken rajta volt Alfred U. DNS-e.