Agyonlőtte magát egy középiskolás fiú Somogy vármegyében, most kiderült, mi okozhatta a tragédiát

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Vágólapra másolva!
Március utolsó napjaiban meghalt egy nagyatádi illetőségű, Barcson tanuló középiskolás fiú. A most terjedő szóbeszéd és internetes kommentek szerint orosz rulett közben lőhette magát fejbe otthon.
Vágólapra másolva!

Állítólag a "játék" egy internetes chatszobában zajlott, és a szobába benyitó édesanya fedezte fel, hogy mi történt, a borzasztó tragédia azóta felkavarta a két város életét.

A Somogy Vármegyei Hírportál megkereste a rendőrséget, és arról érdeklődtek, hogy az említett halálesetet vizsgálja-e a rendőrség, és milyen eljárásban? 

Azt is megkérdezték, ha úgy történt, ahogy a kommentelők tartják, az felveti-e a felbujtás, mint bűncselekmény gyanúját azoknál, akik részt vettek a fiún kívül a játékban? 

Megkeresésükre az Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

A hírportál értesülései szerint a vadász édesapa engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak, de azt a hatóságok megvizsgálják, hogy a kamasz fiú hogyan kaparinthatta meg a fegyverszekrény kulcsát. 

A címlapi kép illusztráció!