Halálos baleset történt Gödöllőnél

Vágólapra másolva!
Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán és az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán. Több helyen is kilométeres torlódás alakult ki, egy ember meghalt.
Vágólapra másolva!

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 7-es főút csomópontjánál - közölte az Útinform kedd délelőtt a honlapján. 

A 9-es kilométernél a belső sávot lezárták, a torlódás 3 kilométeres.

Tudatták azt is, hogy az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán, Pécel térségében az erős forgalom miatt másfél kilométeres torlódás alakult ki.

Busszal ütközött egy autó az M3-as autópályán Ófehértónál
Busszal ütközött össze egy autó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Ófehértó térségében kedd reggel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Tájékoztatásuk szerint a buszon negyvenen utaztak, az autóban csak a vezetője tartózkodott. Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, a baleset helyszínéről egy 60 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Kisteherautóval ütközött össze egy autó az M31-esen, Gödöllőnél, egy ember meghalt
Baleset miatt lezárták az M31-es autópálya M0-s felé vezető oldalát Gödöllő térségében. 

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy ember meghalt a balesetben.

Szabóné Berki Bianka, a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: először egy kocsi és egy teherautó ütközött össze, a balesetben egy ember könnyebben megsérült. Ezután a teherautónak nekihajtott egy másik autó; ennek sofőrje, egy gödöllői férfi meghalt a balesetben.

Az egység és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen 

- írja a Katasztrófavédelem.