Tizenháromszor lopott ugyanabból a boltból egy nő Tatán – videó

lopás, tolvaj, Tata, nő
Vágólapra másolva!
Egy nő naponta ment be egy tatai üzletbe, ahonnan mindig fizetés nélkül távozott. Azonban néhány esetben észrevették az ott dolgozók a gyanús vásárlót, de még így is folytatta a lopást.
Vágólapra másolva!

Egy tatai nő egy helyi drogéria üzletének csaknem egy millió forintos kárt okozott, ugyanis a nő tizenháromszor lopott a boltból. A tolvaj nő a lopássorozatot 2022.augusztus 12-én kezdte, amikor egy nap kétszer is lopott a boltból. Ezután csak augusztus 21-én ment vissza. 

A sikeres rablásokon felbuzdulva a nő ezután 2022. augusztus 24-től 26-ig minden nap lopott az üzletből, ráadásul 26-án kétszer is meglopta a boltot. 

Majd egy napos pihenő után ismét visszament és 28-tól egészen augusztus 31-ig fosztogatta az üzletet. Ezután csaknem egy hónapig nem látták az üzletben a nőt, majd 2022.szeptember 20-án újra megjelent az üzletben és újra lopott, ahogy ezután szeptember 28-án is, amivel befejezte az ámokfutását.

Kétszer lebukott, miközben fizetés nélkül akarta elhagyni a boltot. Az eladó nő vette észre, hogy a tolvaj a táskájába rejti a termékeket, majd a kijárat felé indul. Az egyik esetben sikeresen visszavette a bolt alkalmazottja a lopott árut a a nőtől, a másik esetben viszont a nő dühös lett a sikertelen lopás miatt, ezért az utcán szét dobálta a kifizetetlen termékeket.

A tolvaj összesen 953.715 forint értékben lopott a boltból, amiből 91.966 forint már megtérült.

Az ügyészség nagy értékű lopással vádolja a nőt és azt javasolja, hogy a nővel szemben felfüggesztett börtön büntetést szabjon ki a bíróság és kötelezzék a tolvajt a kár megtérítésére.