Szentkirályi Alexandra: Lehet tenni Gyurcsányért, vagy lehet tenni a budapestiekért

szentkirályialexandra, szentkiralyialexandra
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje
Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Vágólapra másolva!
Szentkirályi Alexandra emlékeztetett, hogy a baloldalon csak ígérgetnek, és jó példa erre Karácsony Gergely is. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kifejtette, hogy a jobboldal mit tett a fővárosért, mielőtt Karácsony lett a főpolgármester.
Vágólapra másolva!

Szentkirályi Alexandra a videójában elmondja, hogy a baloldalon csak ígérgetnek, és jó példa erre Karácsony Gergely is. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kifejtette, hogy a jobboldal mit tett a fővárosért, mielőtt Karácsony lett a főpolgármester.

Befejeztük a 4-es metrót, megkezdtük a 3-as metró felújítását, amihez 2015-ig a baloldal adósságtornya miatt hozzá sem lehetett férni. Több mint 1000 buszt, 84 villamosszerelvényt, 53 trolit, és 170 metrókocsit cseréltünk le.

Szentkirályi Alexandra elmondta:

teljesen megújítottuk a Margit-szigetet, több mint 10 ezer fát ültettünk, Budapesten kiépítettük és bővítettük a Mol Bubi közbringarendszert. Megépítettük a budai fonódó villamost, felújítottuk a legforgalmasabb villamossíneket, a Széll Kálmán teret, az Erzsébet teret és több más közteret.

A főpolgármester-jelölt emlékeztetett arra is, hogy

felújítottuk a Lukács-, a Dandár- és a Paskál fürdőt, és elindítottuk a reptéri buszjáratot is.

Szentkirályi szerint 

lehet így is. Döntés kérdése. Lehet tenni Gyurcsányért, vagy lehet tenni a budapestiekért. Én a budapestiekben hiszek! Változást Budapesten!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK