Spanyolországban bujkált egy budapesti férfi, aki megkéselte az ismerősét

Vágólapra másolva!
Megkéselte ismerősét egy férfi karácsony előtt egy újbudai lakásban, aki életveszélyesen megsérült. A támadót nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték, mivel azt feltételezték, hogy külföldre szökött. A rendőrök gyanúja beigazolódott: a férfit a napokban Spanyolországban fogták el.
Vágólapra másolva!

A rendőrök gyilkossági kísérlet miatt nyomoznak a 41 éves, budapesti D. Zsolt ellen. Ahogyan korábban megírtuk, december 16-án késelés történt egy újbudai lakásban. Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Mint kiderült, 

D. Zsolt részegen összeveszett ismerősével annak újbudai lakásán, és miután az felszólította, hogy távozzon, D. Zsolt késsel szúrta meg a férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A környékbeli lakókat sokkolta az eset.

A férfit a rendőrök azonosították, és mivel felmerült a gyanú, hogy külföldre szökött, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki vele szemben.

A spanyol rendőrök 

december 18-án a Kanári-szigeteken fogták el. Március 21-én a férfit hazahozták Budapestre, és átadták a rendőröknek.

A férfit gyilkossági kísérlet miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és javasolták letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

2021-ben szintén karácsony előtt késelte meg ismerőét egy férfi egy rákosmenti bakterházban, ez esetben az áldozat nem élte túl a támadást. 2022-ben pedig Csákváron hátba szúrta ismerősét egy férfi, szintén néhány nappal az ünnepek előtt.

Forrás: Police.hu