Puzsér Róbert méltó ellenfelet talált: Márki-Zay Pétert

puzsérróbert
Puzsér Róbert
Fotó: Felvegi Andrea
Vágólapra másolva!
Puzsér Róbert komoly kritikát fogalmazott meg Márki-Zay Péter felé.
Vágólapra másolva!

Továbbra is napirenden van a közbeszédben a kegyelmi ügy és annak hatásai, de emellett már egyre inkább érződik, hogy rövidesen kezdetét veszi az önkormányzati és az EP-választási kampány is - írja a Mandiner.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában többek között kijelentette, hogy „kicsikét” nyomasztja, ahogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetője 

önfeledten szelfizik a legkülönbözőbb fideszes politikusokkal és megafonosokkal. S nem veszi észre, hogy ezek egyrészt kiröhögik, másrészt lejáratják, és közben saját magát is lejáratja. De üdvözült arccal szelfizik velük, mert éppen kontentet gyárt.

A Mandiner szerint ezután azzal folytatta, hogy „nincs rossz reklám, csak reklám van. Ez a celebkedő viszketegség, amivel Márki-Zay Péter el akarja kerülni mindenáron, hogy férfinak nézzék. Ez a folyamatos szelfizés azokkal, akiket amúgy el akar zavarni, akikre azt mondja, hogy gazemberek és pedofilok. Mégis mellettük elfoglal egy helyet, és jelzi, hogy ő fontos ember. 

Jelzi, hogy ő ennek az elitnek a tagja”

– sorolta a publicista.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK