Ötmillió forintnál is magasabb lehet a nyomravezetői díj - továbbra sem találják a Maglódon meggyilkolt férfi holttestét

Vágólapra másolva!
Öt éve tűnt el maglódi otthonából Pintér Gyula, azóta semmit sem lehet róla tudni. A luxusautók szerelésével foglalkozó férfi a kutyájával szállt be az autójába, azonban soha többet nem került elő. A bíróság szerint az 50 éves férfit Gyömrő külterületén egy ismeretlen személy, ismeretlen okból és módon meggyilkolta. A gyilkosát a mai napig nem találta meg a rendőrség, mindössze Gyula egyik ismerősét ítélték el az üggyel kapcsolatban bűnpártolásért. A férfi ugyanis Szlovákiában szabadon engedte az autószerelő vizsláját, aztán a férfi autóját visszavitte Maglódra. Az ismerőst néhány napja engedték szabadon.
Vágólapra másolva!

A Tények stábja utolérte az eltűnt Gyula nővérét, Ildikót, aki összetört, miután megtudta, hogy mindössze 1 év 4 hónap után kiszabadult a börtönből az egyetlen férfit, aki tudhat valamit az öccse eltűnéséről. A nő arról is beszélt, hogy továbbra sem adja fel az öccse utáni keresést, sőt még az ötmillió forintos nyomravezetői díjon is emelni fog.

Borzasztóan fáj a lelkemnek, hogy ezt végig kell csinálnom, de én mindent meg fogok tenni

- mondta a Tényeknek a megtört nő.

A megrázó esetről itt, itt, itt, és itt olvashat.