Nőket dolgoztatott prostituáltként egy pár

Vágólapra másolva!
Egy magyar nő, az élettársa és a férfi anyja egy kiszolgáltatott helyzetű, gondokság alatt álló nőt dolgoztatott prostituáltként. A pénzét elvették és magukra költötték.
Vágólapra másolva!

Egy prostituáltként dolgozó nő és az ő munkáját felügyelő élettársa kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket dolgoztatott prostituáltként, az egyik nő esetében a férfi anyja is segített a párnak. 

A nő 2018-ban, egy svájci bárban megismerkedett egy gondokság alatt álló magyar nővel, aki szintén prostituált volt. A bizalmába férkőzött és Magyarországra hívta. A gondokság alatt álló nő állapota ránézésre is könnyen felismerhető volt. 

A bő és a párja, valamint a férfi anyja a könnyen befolyásolható és megfélemlíthető nőt az irányításuk alá vonták, majd a prostitúcióval keresett pénzét elvették és magukra költötték. 

A férfi meg is fenyegette a nőt, hogy ha nem vállalja a munkát, akkor a gyerekét és a nagyapját bántalmazni fogják. 

A nő budapesti lakásokban és közterületeken kínált szexuális szolgáltatásokat, az ezért kapott pénzt, iratait és a telefonját is elvették. Ezen felül csak a pár valamelyik tagja felügyelete mellett jöhetett ki a lakásból. 

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

A pár, valamint a férfi anyja 2019-ben kiutaztatta a nőt Ausztriába, ahol egy bordélyházban dolgoztatták. A nőnek végül sikerült segítséget kérnie a bordélyház dolgozóitól, akik hívták a helyi hatóságokat. 

Az élettársak a nőn kívül másik két nőt is dolgoztattak prostituáltként. A gondokság alatt álló nőt az egyik alkalmi kuncsaftja forró étolajjal leöntötte, ami miatt maradandó fogyatékossága lett. 

Az ügyészség többek között emberkereskedelem, kerítés miatt emelt vádat a pár és anya ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyház, illetve börtönbüntetésre.