Nem tudta elviselni a nádudvari férfi, hogy elhagyta a felesége, ezért késsel támadt rá, azzal akarta megölni

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
Nem tudta elviselni egy férfi, hogy a felesége már mást szeret, ezért egy késsel a táskájában ment el hozzá. Ott pont egy összejövetel volt, ezért békésen leült. De nem adta fel a tervét, azután rántotta elő a kését, hogy az asszony közölte, nem csak mást szeret, válni akar. Csak a szerencsének köszönhető, hogy túlélte férje támadását.
Vágólapra másolva!

A férfi 2017 óta élt együtt feleségével és közös gyerekükkel Nádudvaron. A férfi 2022 augusztusában új munkája miatt Győrbe költözött, ahová rövid időn belül követte őt a felesége és a gyereke is, mindannyian egy munkásszállón éltek.

Az asszony itt ismerkedett meg egy másik férfival, akibe beleszeretett, és nem sokkal később vele és gyerekével együtt visszaköltözött Nádudvarra, az anyja házába.

A férfi nem tudta elviselni, hogy a felesége elhagyta és a gyereküket is ritkán láthatja, ezért elhatározta, hogy bosszút áll, megöli volt felesége élettársát.

 Ezt többször meg is írta volt feleségének.

A férfi július közepén el is utazott Győrből Nádudvarra, hogy a gyerekével találkozhasson, és, hogy riválisát megölje.

Egy nagyobb konyhakést is vitt magával, volt anyósa házába, ahol pont egy családi összejövetelt tartottak. Az összejövetelen az asszony közölte, hogy válni akar és már be is adta a keresetet a bíróságra.

A férfi ezután elköszönt a gyerekétől és úgy tett mintha távozna, de 

egy hirtelen mozdulattal kivette a hátizsákjából a konyhakést és azt hangoztatva, hogy megöli a nőt, rátámadt.

A nő elfutott az udvar felé, a férfi pedig utána, és közben többször megvágta, aztán a földre lökte, ráült a mellkasára és a kés pengerészét szerelme nyakához szorította miközben azt kiabálta, hogy meg fog halni.

A nő ráfogott a kés pengerészére és próbálta azt eltolni magától, azonban a férfi olyan erővel szorította azt, hogy a pengerész letört a nyeléről.

Végül az asszony egyik rokona odaszaladt és lefogta a férfit.

A nő súlyosan megsérült, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A férfi ellen most vádat emeltek.

Féltékenysége miatt ölte meg ismerősét egy miskolci férfi, ahogy Londonban élő magyar férfi is. Egy szabolcsi férfi is betegesen féltékeny volt, később ezért is gyilkolta meg a feleségét. Az ágyukban fojtotta meg